Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Covalact a intrat pe segmentul lactatelor Bio

Autor: Nora Marinjoi, 13 iulie, 2017

Potrivit unei informări publicată pe site-ul companiei, Covalact a intrat pe segmentul lactatelor tip bio, cu produsul BIO Iaurt Covalact de Țară.

 

BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grăsime și este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.

 

Laptele folosit pentru obținerea Iaurtului BIO Covalact de Țară este un lapte de calitate superioară obținut de la văcuțele crescute în ferme ecologice, hrănite în aer liber, pe pășuni curate și cu furaje de cea mai bună calitate, certificate ecologic.

 

Atât văcuțele, hrana și condițiile lor de creștere, cât și produsele obținutedin laptele lor de firma aflată în proprietatea grupului Lactalis, sunt verificate riguros în privința respectării regulilor stricte de producție ecologică de către organisme de inspecție și certificare aprobate de M.A.D.R.

 

Începând din 2017, Covalact este înregistrat la MADR ca procesator în sistem de agricultură ecologică și certificat pentru activitățile de producție și depozitare produse lactate ecologice.

 

BIO Iaurt Covalact de Țară cu 3,8% grăsime, poate fi găsit la pahar de 140g sau 300g și se adresează atât persoanelor adulte, preocupate de o dietă sănătoasă, cât și copiilor, contribuind la o alimentație sănătoasă în perioada de creștere.

Tudor Neculoiu-Sergiana: Industria are mari probleme cu forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 noiembrie 2017

După o participare de succes la ediția din acest an a târgului Indagra Food, și după ce a fost gazda vizitei de documentare pe care delegația internațională care a participat la Congresul UECVB care s-a desfășurat recent la București, și care a vizitat unitatea de producție de la Poiana Mărului, compania Sergiana se pregătește de...

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...