Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Covalact va participa la conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a laptelui din România, Covalact, va participa și în acest an la Expo-Conferința Meat & Milk, evenimentul urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Covalact va fi reprezentată de domnul Cornel Dănilă-Manager General, care va fi însoțit de un grup de specialiști ai firmei.

 

Covalact este lider al expansiunii producției. După cum am anunțat la momentul potrivit, compania, intrată în familia Lactalis, a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Investiţia vizează dublarea capa­ci­tăţii de producţie şi ambalare pentru unul dintre produsele compa­niei, Brân­zica de Casă de la Covalact de Ţară.

 

Cunoscută pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, compania face parte din Top-ul celor mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

 

Brandul a avut o cotă de piaţă în volum de 46% în comerţul modern pe prima jumătate a anului 2016, con­form datelor Nielsen, citate de companie.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 mai 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si...

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...