Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Covalact va participa la conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a laptelui din România, Covalact, va participa și în acest an la Expo-Conferința Meat & Milk, evenimentul urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Covalact va fi reprezentată de domnul Cornel Dănilă-Manager General, care va fi însoțit de un grup de specialiști ai firmei.

 

Covalact este lider al expansiunii producției. După cum am anunțat la momentul potrivit, compania, intrată în familia Lactalis, a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Investiţia vizează dublarea capa­ci­tăţii de producţie şi ambalare pentru unul dintre produsele compa­niei, Brân­zica de Casă de la Covalact de Ţară.

 

Cunoscută pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, compania face parte din Top-ul celor mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

 

Brandul a avut o cotă de piaţă în volum de 46% în comerţul modern pe prima jumătate a anului 2016, con­form datelor Nielsen, citate de companie.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...