Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Covalact va participa la conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a laptelui din România, Covalact, va participa și în acest an la Expo-Conferința Meat & Milk, evenimentul urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Covalact va fi reprezentată de domnul Cornel Dănilă-Manager General, care va fi însoțit de un grup de specialiști ai firmei.

 

Covalact este lider al expansiunii producției. După cum am anunțat la momentul potrivit, compania, intrată în familia Lactalis, a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Investiţia vizează dublarea capa­ci­tăţii de producţie şi ambalare pentru unul dintre produsele compa­niei, Brân­zica de Casă de la Covalact de Ţară.

 

Cunoscută pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, compania face parte din Top-ul celor mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

 

Brandul a avut o cotă de piaţă în volum de 46% în comerţul modern pe prima jumătate a anului 2016, con­form datelor Nielsen, citate de companie.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Acționarii Albalact, convocați pe 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanț
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 martie 2017

(Comunicat) Bursa de Valori București informează că acţionarii Albalact (ALBZ) sunt convocaţi în ziua de 24 aprilie la Adunarea Generală de Bilanţ, pentru a discuta şi aproba ca profitul net înregistrat în exerciţiul financiar 2016 să rămână nerepartizat şi neacordarea de dividende. Pe ordinea de zi, se află discutarea şi...

La finalul lui 2017, Diana va avea 50 de magazine proprii
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 20 martie 2017

Compania Diana, din Râmnicu Vâlcea, a contabilizat la finalul anului 2016 o cifră de afaceri de 95,9 mililioane de euro, contribuția cea mai mare reprezentând-o abatorizarea și procesarea cărnii. Capacitatea de procesare a fabricii Diana este în prezent de 80 de tone de carne, produsele realizate fiind distribuite cu ajutorul unei flote...