Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Covalact va participa la conferința Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a laptelui din România, Covalact, va participa și în acest an la Expo-Conferința Meat & Milk, evenimentul urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Covalact va fi reprezentată de domnul Cornel Dănilă-Manager General, care va fi însoțit de un grup de specialiști ai firmei.

 

Covalact este lider al expansiunii producției. După cum am anunțat la momentul potrivit, compania, intrată în familia Lactalis, a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Investiţia vizează dublarea capa­ci­tăţii de producţie şi ambalare pentru unul dintre produsele compa­niei, Brân­zica de Casă de la Covalact de Ţară.

 

Cunoscută pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, compania face parte din Top-ul celor mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

 

Brandul a avut o cotă de piaţă în volum de 46% în comerţul modern pe prima jumătate a anului 2016, con­form datelor Nielsen, citate de companie.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...