Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cremwursti cu pasare pe private label, la carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mentinerea celui mai mic pret pentru produsele din carne pare sa fie in stransa legatura cu reteta folosita, Carrefur mizand pe aceasta solutie si la produsele din carne, aducand mai nou preparate sub brandul Carrefour Discount, dupa cum informeaza brandprivat.ro.

Ingredientele si compozitia retetei sunt parghiile cu care, retaileri si producatori, decid pozitionarea finala a produsului prin prisma pretului de raft. Artificiile folosite au dus practic la aparitia unor noi produse in a caror denumire prepozitia „din” este tot mai rar intalnita. In locul ei, la loc de cinste, troneaza prepozitia „cu”.

O simpla corectie gramaticala ar spune unii. In spatele ei insa, continutul de carne din produs, sau modul in care aceasta a fost selectionata, arata adevarata fata a respectivului articol. Contextul economic actual a dus practic la regandirea unor retete, iar faptul ca aceste produse se si cumpara, confirma cu tristete scaderea puterii de consum pentru o mare parte a populatiei Romaniei.

Recent lansat pe piata, noul articol sub brand Carrefour Discount propune o reteta „de criza” am spune noi, pentru cremwurstii din carne de pasare. De fapt „cremwursti cu pasare” ca sa respectam ad-litteram denumirea produsului. Fabricat in Romania, articolul propune consumatorilor urmatoarea reteta:

„carne de pasare separata mecanic (40%), apa, slanina, sorici, proteina vegetala din soia, amidon din cartofi, condiment, sare, fibre vegetale, zaharuri (dextroza, glucoza), stabilizatori (polifosfati de sodiu), potentiator de aroma (glutamat monosodic), antioxidant (izoascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), colorant (carmin). Contine: soia si carne separata mecanic”.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...