Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cresc rezervele mondiale de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza www.bursacereale.com.

Chiar daca rezervele sunt bune, ritmurile lor de reducere in iulie sunt promitatoare, fiindca au scazut cu 2,2% fata de luna trecuta. O mare parte din diminuare se datoreaza rezervelor mari de carne de porc si intr-o masura mai mica a carnii de vita.

Stocurile de carne de porc in refrigeratoare au crescut brusc primavara si s-au mentinut mai mari fata de 2011, pe parcursul intregii veri. Aceste rezerve au o valoare de 546,6 miliarde de pd., ceea ce este cu 20% mai mult fata de anul trecut.

Volumele crescute de carne congelata ne arata, ca producatorii au trecut la reducerea semnificativa a turmelor, ceea ce preseaza preturile in perspective de scurta durata. (Mai multe, pe www.bursacereale.com)

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...

Cresc rezervele mondiale de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza bursacereale.com.
Chiar daca rezervele sunt bune, ritmurile lor de reducere in iulie sunt promitatoare, fiindca au scazut cu 2,2% fata de luna trecuta. O mare parte din diminuare se datoreaza rezervelor mari de carne de porc si intr-o masura mai mica a carnii de vita. Stocurile de carne de porc in refrigeratoare au crescut brusc primavara si s-au mentinut mai mari fata de 2011, pe parcursul intregii veri. Aceste rezerve au o valoare de 546,6 miliarde de pd., ceea ce este cu 20% mai mult fata de anul trecut.
Volumele crescute de carne congelata ne arata, ca producatorii au trecut la reducerea semnificativa a turmelor, ceea ce preseaza preturile in perspective de scurta durata.

Holland Farming Agro, noul distribuitor Barenbrug în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Barenbrug are plăcerea să anunțe că și-a unit forțele cu Holland Farming Agro ca distribuitor pentru iarbă furajeră și semințe de legume în România. Această colaborare reprezintă un pas benefic, care ne oferă șansa de a sta și mai mult la dispoziția fermierilor din România.   Holland Farming Agro este deja...

INSSE: Efectivele de porcine la 1 mai 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Efectivele de porcine existente la 1 mai 2019 au scăzut faţă de aceeaşi dată a anului 2018, cu 9,8% pe total şi cu 10,4% la efectivul matcă.   Analizând distribuţia efectivelor de porcine la 1 mai 2019 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 mai 2018, se constată că ponderea acestora a crescut în...

Un studiu semnat Paul Anghel-ANPC confirmă dublul standard pe piața din România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

La Palatul Parlamentului a avut loc Conferinţa cu titlul “Consolidarea aplicarii legislaţiei privind siguranţa produselor (alimentare şi nealimentare) în UE”. La eveniment a fost prezentat Studiul ANPC, realizat de domnul Paul Anghel-Director General al instituției, care evalueaza existenţa diferentelor între produse prezentate ca...

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...