Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cresc rezervele mondiale de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza www.bursacereale.com.

Chiar daca rezervele sunt bune, ritmurile lor de reducere in iulie sunt promitatoare, fiindca au scazut cu 2,2% fata de luna trecuta. O mare parte din diminuare se datoreaza rezervelor mari de carne de porc si intr-o masura mai mica a carnii de vita.

Stocurile de carne de porc in refrigeratoare au crescut brusc primavara si s-au mentinut mai mari fata de 2011, pe parcursul intregii veri. Aceste rezerve au o valoare de 546,6 miliarde de pd., ceea ce este cu 20% mai mult fata de anul trecut.

Volumele crescute de carne congelata ne arata, ca producatorii au trecut la reducerea semnificativa a turmelor, ceea ce preseaza preturile in perspective de scurta durata. (Mai multe, pe www.bursacereale.com)

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...

Cresc rezervele mondiale de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza bursacereale.com.
Chiar daca rezervele sunt bune, ritmurile lor de reducere in iulie sunt promitatoare, fiindca au scazut cu 2,2% fata de luna trecuta. O mare parte din diminuare se datoreaza rezervelor mari de carne de porc si intr-o masura mai mica a carnii de vita. Stocurile de carne de porc in refrigeratoare au crescut brusc primavara si s-au mentinut mai mari fata de 2011, pe parcursul intregii veri. Aceste rezerve au o valoare de 546,6 miliarde de pd., ceea ce este cu 20% mai mult fata de anul trecut.
Volumele crescute de carne congelata ne arata, ca producatorii au trecut la reducerea semnificativa a turmelor, ceea ce preseaza preturile in perspective de scurta durata.

Josi Logistic, din nou prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

Compania Josi Logistic va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi Logistic reprezinta un grup de firme, cu capital 100% romanesc, cu potential mare si ambitii pe masura. Proiectul a luat fiinta in anul 2005, ca o afacere de familie si...

Smithfield a confirmat participarea la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai producției de carne de porc din lume, și liderul incontestabil în domaniu, din România, Smithfield, a confirmat participarea la conferința Meat.Milk 2019 care va începe pe data de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Așa cum se afirmă în prezentarea companiei, Excelența nu se obține, ea...

Proteinele de mâine pot înlocui oxidul de zinc din dieta purceilor
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 24 mai 2019

Poate alimentația complementară să înlocuiască oxidul de zinc din dieta porcilor, fără a crește utilizarea antibioticelor sau costurile de producție? O cercetare a acestor teme tocmai a fost finalizată de către Universitatea din Copenha împreună cu firmele FermentationExperts și European Protein, acestea din urmă producând...

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...