Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatori de capre din onesti la conferinta iga din brazilia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aociatia Crescatorilor de Capre din Onesti – una dintre cele mai active din tara – va fi reprezentata la cea de a zecea Conferinta Internationala a Crescatorilor de Capre, care a inceput ieri, 19 septembrie, la Recife, in Brazilia, sub auspiciile Asociatiei Internationale a Crescatorilor de Capre – IGA. Presedintele asociatiei onestene, Nicolae Doilet, o va insoti la acest eveniment pe prof. univ. dr. Stela Zamfirescu, presedintele Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Capre din Romania – Caprirom si reprezentantul IGA in Europa de Est.

Tema Coferintei IGA din acest an este Dezvoltarea tehnologica si asocierea pentru dezvoltarea productiei la animalele mici. Programul va include simpozioane, conferinte, forumuri si dezbateri cu oameni de stiinta, tehnicieni, politicieni si crescatori de animale. Caprirom este afiliata la Asociatia Internationala a Caprelor din anul 2000.

Caprirom si Asociatia Crescatorilor de Capre din Onesti sint apreciate ca fiind printre cele mai serioase organizatii ale crescatorilor de animale din Romania, prin modul de organizare si de reprezentativitate. Capra are un randament biologic foarte ridicat, iar in fermele romanesti au inceput sa apara exemplare de mare valoare. Ferma Gutinas, de linga Onesti, de exemplu, dispune de material seminal de mare calitate.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...