Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatori de capre din onesti la conferinta iga din brazilia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aociatia Crescatorilor de Capre din Onesti – una dintre cele mai active din tara – va fi reprezentata la cea de a zecea Conferinta Internationala a Crescatorilor de Capre, care a inceput ieri, 19 septembrie, la Recife, in Brazilia, sub auspiciile Asociatiei Internationale a Crescatorilor de Capre – IGA. Presedintele asociatiei onestene, Nicolae Doilet, o va insoti la acest eveniment pe prof. univ. dr. Stela Zamfirescu, presedintele Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Capre din Romania – Caprirom si reprezentantul IGA in Europa de Est.

Tema Coferintei IGA din acest an este Dezvoltarea tehnologica si asocierea pentru dezvoltarea productiei la animalele mici. Programul va include simpozioane, conferinte, forumuri si dezbateri cu oameni de stiinta, tehnicieni, politicieni si crescatori de animale. Caprirom este afiliata la Asociatia Internationala a Caprelor din anul 2000.

Caprirom si Asociatia Crescatorilor de Capre din Onesti sint apreciate ca fiind printre cele mai serioase organizatii ale crescatorilor de animale din Romania, prin modul de organizare si de reprezentativitate. Capra are un randament biologic foarte ridicat, iar in fermele romanesti au inceput sa apara exemplare de mare valoare. Ferma Gutinas, de linga Onesti, de exemplu, dispune de material seminal de mare calitate.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...