Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatori de ovine si caprine din mehedinti vor primi subventii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres. Aproximativ 1.000 de fermieri din judetul Mehedinti au depus dosarele pentru acordarea de subventii pentru cresterea ovinelor si caprinelor, a declarat vineri seful Serviciului ajutoare comunitare din cadrul APIA Mehedinti, Ion Osiceanu.

Potrivit acestuia, efectivul de oi si capre pentru care s-a depus documentatia necesara acordarii a 40 lei/cap de animal se ridica la circa 200.000.

''Termenul pana la care crescatorii de animale au putut sa solicite plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de animale precizate a expirat la 16 iunie. Urmeaza ca acestea sa fie centralizate si evaluate si dupa ce ni se vor aloca fondurile sa inceapa plata acestor subventii acordate de Guvern'', a precizat Osiceanu.

In judetul Mehedinti, in perioada care urmeaza, vor mai fi acordate ajutoare de la stat si celor 1.259 de fermieri care cresc 36.000 de bovine, pentru acestea suma pentru fiecare animal in parte fiind de 410 lei.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...