Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatori de ovine si caprine din mehedinti vor primi subventii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres. Aproximativ 1.000 de fermieri din judetul Mehedinti au depus dosarele pentru acordarea de subventii pentru cresterea ovinelor si caprinelor, a declarat vineri seful Serviciului ajutoare comunitare din cadrul APIA Mehedinti, Ion Osiceanu.

Potrivit acestuia, efectivul de oi si capre pentru care s-a depus documentatia necesara acordarii a 40 lei/cap de animal se ridica la circa 200.000.

''Termenul pana la care crescatorii de animale au putut sa solicite plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de animale precizate a expirat la 16 iunie. Urmeaza ca acestea sa fie centralizate si evaluate si dupa ce ni se vor aloca fondurile sa inceapa plata acestor subventii acordate de Guvern'', a precizat Osiceanu.

In judetul Mehedinti, in perioada care urmeaza, vor mai fi acordate ajutoare de la stat si celor 1.259 de fermieri care cresc 36.000 de bovine, pentru acestea suma pentru fiecare animal in parte fiind de 410 lei.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...