Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatori de ovine si caprine din mehedinti vor primi subventii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres. Aproximativ 1.000 de fermieri din judetul Mehedinti au depus dosarele pentru acordarea de subventii pentru cresterea ovinelor si caprinelor, a declarat vineri seful Serviciului ajutoare comunitare din cadrul APIA Mehedinti, Ion Osiceanu.

Potrivit acestuia, efectivul de oi si capre pentru care s-a depus documentatia necesara acordarii a 40 lei/cap de animal se ridica la circa 200.000.

''Termenul pana la care crescatorii de animale au putut sa solicite plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile de animale precizate a expirat la 16 iunie. Urmeaza ca acestea sa fie centralizate si evaluate si dupa ce ni se vor aloca fondurile sa inceapa plata acestor subventii acordate de Guvern'', a precizat Osiceanu.

In judetul Mehedinti, in perioada care urmeaza, vor mai fi acordate ajutoare de la stat si celor 1.259 de fermieri care cresc 36.000 de bovine, pentru acestea suma pentru fiecare animal in parte fiind de 410 lei.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...