Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorie noua de sturioni in judetul bihor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Gazeta de Agricultura, Gavella Com SRL este o societate cu traditie in Bihor, cu sediu social in municipiul Oradea, Calea Borsului, nr 14 B,jud. Bihor, iar principalul obiect de activitate vizat de noul proiect este acvacultura salmonidelor si a sturionilor.

In acest scop se construieste o hala specializata pentru cresterea in sistem intensiv a salmonidelor si acipenseridelor in suprafata totala de 1728 mp. De asemenea se amenajeaza o suprafata piscicola de 7,5 ha in care se vor amplasa un sistem de 200 de custi flotabile pentru cresterea pestilor.

In cadrul proiectului se vor executa lucrari de instalatii de apa, gaze, electrice, alimentare cu aer, lucrari de amenajare drumuri de acces, alei pietonale, platforme de lucru, lucrari de amenajare sistem de protectie pentru pesti (plase de protectie) si de imprejmuire a investitiei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...