Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorie noua de sturioni in judetul bihor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Gazeta de Agricultura, Gavella Com SRL este o societate cu traditie in Bihor, cu sediu social in municipiul Oradea, Calea Borsului, nr 14 B,jud. Bihor, iar principalul obiect de activitate vizat de noul proiect este acvacultura salmonidelor si a sturionilor.

In acest scop se construieste o hala specializata pentru cresterea in sistem intensiv a salmonidelor si acipenseridelor in suprafata totala de 1728 mp. De asemenea se amenajeaza o suprafata piscicola de 7,5 ha in care se vor amplasa un sistem de 200 de custi flotabile pentru cresterea pestilor.

In cadrul proiectului se vor executa lucrari de instalatii de apa, gaze, electrice, alimentare cu aer, lucrari de amenajare drumuri de acces, alei pietonale, platforme de lucru, lucrari de amenajare sistem de protectie pentru pesti (plase de protectie) si de imprejmuire a investitiei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...