Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorie noua de sturioni in judetul bihor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Gazeta de Agricultura, Gavella Com SRL este o societate cu traditie in Bihor, cu sediu social in municipiul Oradea, Calea Borsului, nr 14 B,jud. Bihor, iar principalul obiect de activitate vizat de noul proiect este acvacultura salmonidelor si a sturionilor.

In acest scop se construieste o hala specializata pentru cresterea in sistem intensiv a salmonidelor si acipenseridelor in suprafata totala de 1728 mp. De asemenea se amenajeaza o suprafata piscicola de 7,5 ha in care se vor amplasa un sistem de 200 de custi flotabile pentru cresterea pestilor.

In cadrul proiectului se vor executa lucrari de instalatii de apa, gaze, electrice, alimentare cu aer, lucrari de amenajare drumuri de acces, alei pietonale, platforme de lucru, lucrari de amenajare sistem de protectie pentru pesti (plase de protectie) si de imprejmuire a investitiei.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...