Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorie noua de sturioni in judetul bihor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Gazeta de Agricultura, Gavella Com SRL este o societate cu traditie in Bihor, cu sediu social in municipiul Oradea, Calea Borsului, nr 14 B,jud. Bihor, iar principalul obiect de activitate vizat de noul proiect este acvacultura salmonidelor si a sturionilor.

In acest scop se construieste o hala specializata pentru cresterea in sistem intensiv a salmonidelor si acipenseridelor in suprafata totala de 1728 mp. De asemenea se amenajeaza o suprafata piscicola de 7,5 ha in care se vor amplasa un sistem de 200 de custi flotabile pentru cresterea pestilor.

In cadrul proiectului se vor executa lucrari de instalatii de apa, gaze, electrice, alimentare cu aer, lucrari de amenajare drumuri de acces, alei pietonale, platforme de lucru, lucrari de amenajare sistem de protectie pentru pesti (plase de protectie) si de imprejmuire a investitiei.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...