Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii americanii de porci vor sa foloseasca in continuare antibiotice in ferme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un grup de organizatii din agricultura din Statele Unite, printre care mai multe asociatii din industria cresterii porcilor, au cerut autoritatilor sa nu renunte la folosirea anumitor medicamente pentru prevenirea bolilor aparute la animale. Astfel, Coalitia pentru Sanatatatea Animalelor militeaza impotriva excluderii din lista aprobata de US Food & Durgs Administration, FDA (Administratia Americana pentru Alimente si Medicamente) a unor antibiotice care previn sau tin sub control diverse boli.

In demersul in care se solicita excluderea antibioticelor din tratamentul profilactic al animalelor se mai cerea si ca antibioticele folosite sa treaca printr-un proces de aprobare de catre FDA. In prezent, pentru a obtine aprobarea pentru un medicament veterinar producatorul trebuie doar sa demonstreze ca acesta este eficient si sigur.

Scopul demersului era acela de a preveni cresterea rezistentei la anumite antibiotice a unor virusi care provoaca imbolnavirea la om.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...