Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii de bovine au primit integral subventiile restante pe 2008

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a platit crescatorilor de bovine 202 milioane lei, reprezentand restantele pentru subventia alocata anul trecut.

Valoarea subventiei din 2008 s-a ridicat la 495 lei pe cap de animal. In cazul ovinelor, APIA a realizat plati de 105 milioane lei catre crescatori, astfel incat fermierii au beneficiat in 2008 de o subventie de 25 de lei pe cap de animal si vor mai avea de primit, intr-o transa ulteriora, 18,91 lei pe cap de animal, pentru a ajunge la suma alocata pentru 2008, de 43,91 lei pe cap de animal.

„Suma de 105 milioane de lei reprezinta prima transa pentru prima pe cap de ovina, cuantumul sprijinului fiind de 25 de lei, pentru un efectiv de 5,5 milioane de capete. Crescatorii de ovine urmeaza sa primeasca si transa a doua, pe masura ce conturile agentiei vor fi alimentate”, a informat APIA.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...