Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii de bovine au primit integral subventiile restante pe 2008

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a platit crescatorilor de bovine 202 milioane lei, reprezentand restantele pentru subventia alocata anul trecut.

Valoarea subventiei din 2008 s-a ridicat la 495 lei pe cap de animal. In cazul ovinelor, APIA a realizat plati de 105 milioane lei catre crescatori, astfel incat fermierii au beneficiat in 2008 de o subventie de 25 de lei pe cap de animal si vor mai avea de primit, intr-o transa ulteriora, 18,91 lei pe cap de animal, pentru a ajunge la suma alocata pentru 2008, de 43,91 lei pe cap de animal.

„Suma de 105 milioane de lei reprezinta prima transa pentru prima pe cap de ovina, cuantumul sprijinului fiind de 25 de lei, pentru un efectiv de 5,5 milioane de capete. Crescatorii de ovine urmeaza sa primeasca si transa a doua, pe masura ce conturile agentiei vor fi alimentate”, a informat APIA.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...