Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii de bovine, cei mai afectati de scaderea preturilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Fermierului, Federatia Nationala Bovina din Franta a anuntat ca s-a ajuns la un pret nejustificat si inacceptabil pentru carnea de vita. Federatia acuza abatoarele si distribuitorii ca nu respecta Accordul din 3 mai 2011, care estima o crestere a costurilor de productie cu cel mult 13% pe an.

Preturile mai mici de achizitie nu sunt justificate, considera FNB, in conditiile in care exportul a atins un nivel istoric (+25%), cotatia mondiala la un nivel foarte mare, tendinta pietei catre consumul de carne de vita a crescut.

Scaderea pretului la carnea de vita nu se face decat pe seama producatorilor. Consecinta directa va fi inchiderea multor ferme, ceea ce poate sa duca la proteste.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...