Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatorii de bovine, cei mai afectati de scaderea preturilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Fermierului, Federatia Nationala Bovina din Franta a anuntat ca s-a ajuns la un pret nejustificat si inacceptabil pentru carnea de vita. Federatia acuza abatoarele si distribuitorii ca nu respecta Accordul din 3 mai 2011, care estima o crestere a costurilor de productie cu cel mult 13% pe an.

Preturile mai mici de achizitie nu sunt justificate, considera FNB, in conditiile in care exportul a atins un nivel istoric (+25%), cotatia mondiala la un nivel foarte mare, tendinta pietei catre consumul de carne de vita a crescut.

Scaderea pretului la carnea de vita nu se face decat pe seama producatorilor. Consecinta directa va fi inchiderea multor ferme, ceea ce poate sa duca la proteste.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...