Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii de taurine au ajuns la un acord cu ministerul agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sindicatul Crescatorilor de Taurine din Romania (SCTR) a a semnat doua protocoale de colaborare cu Ministerul Agriculturii, „unul privind infiintarea «biroului fermierului» unde toti fermierii vor avea posibilitatea consilierii si depunerii de petitii, urmand ca SCTR sa monitorizeze rezolvarea acestora si al doilea privind rezolvarea celorlalte revendicari”, informeaza SCTR care adauga ca ambele protocoale vor fi publice.

Membrii SCTR au pichetat, saptamana trecuta, sediul Ministerului Agriculturii. Sindicalistii cereau semnarea unui protocol privind alocarea celor aproximativ 800 de milioane de lei pentru sprijinirea sectorului zootehnic, fonduri anuntate de ministrul Ilie Sarbu. Fondurile destinate acordarii de sprijin financiar producatorilor din sectorul zootehnic pentru anul 2008 au fost suplimentate, prin modificarea Hotararii nr. 3/2008, fiind transferate unele sume de la acele activitati pentru care nu au fost depuse cereri, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Crescatorii de taurine au protestat, deasemenea, in a doua jumatate a lunii decembrie 2008, in apropierea Vamilor Nadlac, Petea si Bors, nemultumiti ca se importa lapte fara respectarea normelor de calitate impuse de Uniunea Europeana. Sindicalistii amenintau ca vor picheta, in ianuarie, Ministerul Agriculturii si sediul Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si vor bloca si fabricile procesatoare care importa lapte, dar protestele au fost amanate.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...