Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatorii de vitei sfideaza criza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In Maramures, crescatorii de vitei pentru carne din cele sapte ferme existente in localitatea Calinesti supravietuiesc crizei, asa cum arata cotidianul online infomm.ro.

Recesiunea si subventiile pe animal, date neglijent, nu au blocat experimentele simple ale crescatorilor din Calinesti, care au crescut si exportat vitei.

In prezent, fermele cu o medie a efectivelor situata intre 20 si 50 de capete rezista si prospera economic, chiar daca sunt afectae de cresterea pretului la porumb.

Cresterea, de catre importatori, a pretului de achizitie in viu (8,5 lei/kg) tine fermierii deasupra liniei de plutire. (TS)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...