Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatorii romani de vaci pentru carne sunt asteptati sa expuna intre 6 si 7 septembrie in birmingham

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre cele mai importante evenimente in domeniul cresterii de animale din Europa: Dairy Event and Livestock Show (www.dairyevent.co.uk), se va desfasura in zilele de 6 – 7 septembrie 2011, in cadrul Centrului National de Expozitii din Birmingham, Marea Britanie.

Evenimentul este organizat de Asociatia Regala a Crescatorilor de Animale din Marea Britanie si promovat de catre compania de consultanta Vine Tree Solutions (VTS). Partenerul VTS UK in Romania pentru promovarea evenimentului Dairy Event and Livestock Show 2011 este compania FRD Center, o companie de consultanta in afaceri internationale cu o activitate de peste 10 ani in domeniu.

Editia din 2011 promite sa fie un eveniment de succes, cu o serie de noi caracteristici, demonstratii practice si un serviciu de VIP oferit pentru vizitatorii internationali: http://www.dairyevent.co.uk/visitors/international-visitors. Sunt asteptati peste 450 de expozanti. Prin inregistrarea online la http://www.vinetreesolutions.co.uk/dairyevent.htm, companiile vor putea specifica domeniile lor de interes si vor primi brosuri electronice cu profilul expozantilor pentru a putea selecta si prestabili intalniri in cadrul evenimentului.

Conform organizatorilor, editia din 2011 a Dairy Event and Livestock Show (www.dairyevent.co.uk) se bazeaza pe succesul imens inregistrat de editia inaugurala a evenimentului organizata in cadrul Centrului National de Expozitii din Birmingham din 2010, furnizand o excelenta oportunitate pentru toti vizitatorii straini de a intalni persoane de conducere relevante din peste 480 de companii, precum si de a afla mai multe detalii despre genetica unica a animalelor din Marea Britanie.

Organizatorii subliniaza doua noi caracteristici ale evenimentului de anul acesta:

National All Breeds Show este un important eveniment in sectorul lactatelor care, pe durata a doua zile, va prezenta aspecte genetice a sapte rase diferite precum si prezentari detaliate care vor include vitei, juninci si vaci de muls.

Evenimentul New Smithfield este dedicat tuturor fermierilor care activeaza in domeniul carnii de vita. In cadrul acestui eveniment, se vor prezenta aspecte genetice ale tuturor categoriilor importante de bovine precum si demonstratii practice concentrate pe Valori Estimate de Reproductie si pe satisfacerea nevoilor procesatorilor de carne din Marea Britanie.

Cei peste 450 de expozanti vor avea standuri amplasate pe sectoare de activitate si vor fi usor de identificat in functie de zone codate, pentru maximizarea timpului petrecut de vizitatori la eveniment. Se vor organiza seminariile si ateliere pe grupuri de lucru si vor acoperi teme precum: sanatatea animalelor, nutritie si ameliorarea raselor de carne etc. De asemenea, vor avea loc demonstrati de hranire in silozuri si adaposturi in spatiile amplasate in aer liber.

Evenimentul va avea loc pentru al doilea an consecutiv in cadrul Centrului National de Expozitii din Birmingham. Un loc ideal pentru vizitatorii straini, acesta se afla la mica distanta de Aeroportul din Birmingham si de Statia de Tren Internationala din Birmingham. Pentru mai multe informatii si pentru a achizitiona bilete, va rugam sa vizitati site-ul www.dairyevent.co.uk , apoi urmati link-ul la site-ul companiei Vine Tree Solutions unde veti putea completa formularul de inregistrare pentru a putea sa promovam vizita Dvs. la expozitie si sa va asistam in organizarea vizitei Dvs. http://www.vinetreesolutions.co.uk/dairyevent.htm

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...