Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii sibieni de vaci, asteptati in elvetia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A treia si ultima intalnire dintre investitorii elvetieni ai firmei Karpaten Meat, specializata pe cresterea vacilor de carne din rasa ANGUS si crescatorii sibieni de vaci cu lapte este programata la sediul firmei din Nocrich, in 17 februarie.

Conform publicatiei locale Sibiul, primele doua intalniri au adus in atentia crescatorilor locali de vaci pentru lapte oportunitatea cresterii vacilor de carne.

Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu informeaza, prin intermediul directorului institutiei, ing. Gheorghe Budrala, ca toti fermierii care doresc sa cunoasca detalii despre oferta de parteneriat a firmei Karpaten Meat, pentru cresterea vacilor de carne ANGUS, pot sa participe la o noua si ultima intalnire in acest scop, in data de 17 februarie, la sediul firmei din Nocrich.

Inscrierile se fac la Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu (secretariat) sau la telefon 0269/21.08.94.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...