Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii sibieni de vaci, asteptati in elvetia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A treia si ultima intalnire dintre investitorii elvetieni ai firmei Karpaten Meat, specializata pe cresterea vacilor de carne din rasa ANGUS si crescatorii sibieni de vaci cu lapte este programata la sediul firmei din Nocrich, in 17 februarie.

Conform publicatiei locale Sibiul, primele doua intalniri au adus in atentia crescatorilor locali de vaci pentru lapte oportunitatea cresterii vacilor de carne.

Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu informeaza, prin intermediul directorului institutiei, ing. Gheorghe Budrala, ca toti fermierii care doresc sa cunoasca detalii despre oferta de parteneriat a firmei Karpaten Meat, pentru cresterea vacilor de carne ANGUS, pot sa participe la o noua si ultima intalnire in acest scop, in data de 17 februarie, la sediul firmei din Nocrich.

Inscrierile se fac la Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu (secretariat) sau la telefon 0269/21.08.94.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...