Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatorii sibieni de vaci, asteptati in elvetia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A treia si ultima intalnire dintre investitorii elvetieni ai firmei Karpaten Meat, specializata pe cresterea vacilor de carne din rasa ANGUS si crescatorii sibieni de vaci cu lapte este programata la sediul firmei din Nocrich, in 17 februarie.

Conform publicatiei locale Sibiul, primele doua intalniri au adus in atentia crescatorilor locali de vaci pentru lapte oportunitatea cresterii vacilor de carne.

Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu informeaza, prin intermediul directorului institutiei, ing. Gheorghe Budrala, ca toti fermierii care doresc sa cunoasca detalii despre oferta de parteneriat a firmei Karpaten Meat, pentru cresterea vacilor de carne ANGUS, pot sa participe la o noua si ultima intalnire in acest scop, in data de 17 februarie, la sediul firmei din Nocrich.

Inscrierile se fac la Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu (secretariat) sau la telefon 0269/21.08.94.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...