Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorii sibieni de vaci, asteptati in elvetia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A treia si ultima intalnire dintre investitorii elvetieni ai firmei Karpaten Meat, specializata pe cresterea vacilor de carne din rasa ANGUS si crescatorii sibieni de vaci cu lapte este programata la sediul firmei din Nocrich, in 17 februarie.

Conform publicatiei locale Sibiul, primele doua intalniri au adus in atentia crescatorilor locali de vaci pentru lapte oportunitatea cresterii vacilor de carne.

Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu informeaza, prin intermediul directorului institutiei, ing. Gheorghe Budrala, ca toti fermierii care doresc sa cunoasca detalii despre oferta de parteneriat a firmei Karpaten Meat, pentru cresterea vacilor de carne ANGUS, pot sa participe la o noua si ultima intalnire in acest scop, in data de 17 februarie, la sediul firmei din Nocrich.

Inscrierile se fac la Directia pentru Agricultura a Judetului Sibiu (secretariat) sau la telefon 0269/21.08.94.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...