Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Crescatorul de porci belgian rattlerow seghers exporta purcei catre beijing

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorul de porci Belgian Rattlerow Seghers a exportat purcei catre Beijing inca de la inceputul lui aprilie, anunta pigprogress.com. Actiunea face parte din planul de extindere al companiei in China, tara unde sunt crescuti anual 60 de milioane de porci. In acest moment purceii recent exportati se afla intr-un grajd special, in carantina, unde vor sta 45 de zile, dupa care vor intra intr-o ferma de ingrasare.

Extinderea rapida a productiei de carne de porc este una dintre planurile majore ale guvernului chinez, in conditiile in care cererea de carne de porc continua sa creasca in aceasta tara.

Industria chineza a carnii de porc cauta printre specialistii europeni informatii si material genetic pentru ameliorarea rapida a raselor de porci. Acest fapt reprezinta o oportunitate pentru firmele de profil eurpene.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...