Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorul de porci belgian rattlerow seghers exporta purcei catre beijing

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorul de porci Belgian Rattlerow Seghers a exportat purcei catre Beijing inca de la inceputul lui aprilie, anunta pigprogress.com. Actiunea face parte din planul de extindere al companiei in China, tara unde sunt crescuti anual 60 de milioane de porci. In acest moment purceii recent exportati se afla intr-un grajd special, in carantina, unde vor sta 45 de zile, dupa care vor intra intr-o ferma de ingrasare.

Extinderea rapida a productiei de carne de porc este una dintre planurile majore ale guvernului chinez, in conditiile in care cererea de carne de porc continua sa creasca in aceasta tara.

Industria chineza a carnii de porc cauta printre specialistii europeni informatii si material genetic pentru ameliorarea rapida a raselor de porci. Acest fapt reprezinta o oportunitate pentru firmele de profil eurpene.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...