Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorul de porci belgian rattlerow seghers exporta purcei catre beijing

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorul de porci Belgian Rattlerow Seghers a exportat purcei catre Beijing inca de la inceputul lui aprilie, anunta pigprogress.com. Actiunea face parte din planul de extindere al companiei in China, tara unde sunt crescuti anual 60 de milioane de porci. In acest moment purceii recent exportati se afla intr-un grajd special, in carantina, unde vor sta 45 de zile, dupa care vor intra intr-o ferma de ingrasare.

Extinderea rapida a productiei de carne de porc este una dintre planurile majore ale guvernului chinez, in conditiile in care cererea de carne de porc continua sa creasca in aceasta tara.

Industria chineza a carnii de porc cauta printre specialistii europeni informatii si material genetic pentru ameliorarea rapida a raselor de porci. Acest fapt reprezinta o oportunitate pentru firmele de profil eurpene.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...