Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crescatorul de porci belgian rattlerow seghers exporta purcei catre beijing

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorul de porci Belgian Rattlerow Seghers a exportat purcei catre Beijing inca de la inceputul lui aprilie, anunta pigprogress.com. Actiunea face parte din planul de extindere al companiei in China, tara unde sunt crescuti anual 60 de milioane de porci. In acest moment purceii recent exportati se afla intr-un grajd special, in carantina, unde vor sta 45 de zile, dupa care vor intra intr-o ferma de ingrasare.

Extinderea rapida a productiei de carne de porc este una dintre planurile majore ale guvernului chinez, in conditiile in care cererea de carne de porc continua sa creasca in aceasta tara.

Industria chineza a carnii de porc cauta printre specialistii europeni informatii si material genetic pentru ameliorarea rapida a raselor de porci. Acest fapt reprezinta o oportunitate pentru firmele de profil eurpene.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...