Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cresterea vacilor de carne, o afacere cu potential in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii Ministerului Agriculturii spun ca arma secreta a succesului sunt vacile de carne. Acestia considera ca in strainatate va fi apreciata carnea de vita de la noi, informeaza Recolta.eu.

Strainii au intuit deja potentialul terenului si au inceput sa creasca vaci de carne in Romania, iar fermierii romani pot sa-si dezvolte propria cireada de vaci de carne, colaborand cu elvetienii.

In Romania consumul de carne de vita, pe cap de locuitor, este de 7 kilograme pe an. In schimb, in Franta consumul ajunge la 25 de kilograme pe cap de locuitor.

Tocmai de aceea, pe piata vest-europeana, un kilogram de carne de vita de calitate poate ajunge si la 50 de euro.

Ministrul Daniel Constantin sustine, la randul sau, investitiile in acest sector. Acesta a precizat intr-un interviu acordat ziarului Bursa ca una din prioritatile actuale ale zootehniei romanesti este reorientarea catre cresterea vacilor de carne.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...