Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cresteri de preturi in industria piscicola

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Preturile fructelor de mare au fost intotdeauna fluctuante neexistind doi ani cu preturi asemanatoare scrie Finnian O'Luasa, Bord Bia Paris. Astfel preturile au crescut cu 60 la suta pentru somon roz de Pacific, si cu peste 20 la suta pentru cod Atlantic. O serie de factori influenteaza pretul somonului in acest an, cei mai importanti fiind o zona de pescuit foarte saraca in somon Alaska si intarzierile in recuperarea productiei de somon de crescatorie chilian.

Si preturile crustaceelor urmeaza o tendinta de crestere din cauza cresterii cererii in pietele emergente. Productia de stridii si scoici a fost mai mica in acest an ceea ce va duce la cresterea preturilor in ultimul trimestru al acestui an si la incetarea timpurie a sezonului francez Bouchot care se preconizeaza sa se incheie in noiembrie.

Principalii factori responsabili pentru tendintele mentionate sunt o iarna extrem de rece in 2009, care a incetinit cresterea speciilor de acvacultura (somon, midii, stridii), bolile legate de mortalitate, care au scazut, de asemenea, productia, si cresterea puterii de cumparare a consumatorilor in pietele emergente.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...