Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Criogenarea asigură nivel scăzut de deshidratare a produselor

Autor: Meat MIlkjoi, 13 martie, 2014

Ultimele dezvoltări în tehnologia înghețării prin criogenare vor fi făcute public de către compania BOC, parte a Linde Group la ediția din acest an a expoziției Foodex. Compania va expune modele pentru două noi tehnologii lansate recent pe piață, informează Foodmanufacture.

Modelul Cryoline CW este un sistem de înghețare multi-funcțional care combină caracteristicile de înghețare rapidă de înaltă calitate (IQF) cu eficiența unui tunel conectat care permite utilizatorilor să schimbe linii de producție rapid și eficient.Tehnicile IQF asigură un produs de înaltă calitate printr-o deshidratare minimă.

Sistemul spirală de înghețat, Cryoline XF  a fost creat pentru a stimula capabilitățile de volum ale sistemelor mecanice. Echipamentul furnizează până la 10 ori mai mult rata de transfer a căldurii decât sistemele similare și reduce deshidratarea până la 80%.

Keith Nicholson, senior specialist în tehnologie alimentară al BOC a declarat: Piața este din ce în ce mai competitivă iar asta însemnă o presiune mare pe companii pentru a asigura un nivel de calitate înaltă produselor și în același timp costurile să fie minime.”

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...