Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a devenit Partener Platinum al Conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 15 februarie, 2019

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din România, Cris-Tim, a devenit Partenerul Platinum al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Prezența companiei Cris-Tim la eveniment va fi deosebit de consistentă. Astfel, în prima prezentare a ședinței generale din dimineața zilei de 30 mai, domnul Radu Timiș-Președinte al grupului de firme Cris-Tim va prezenta activitatea curentă, noutățile momentului dar și viziunea sa referitoare la viitorul firmei și al sectorului românesc de carne.

 

Tot domnul Radu Timiș va fi acela care, în ziua de 31 mai, va fi speaker în cadrul sesiunii Liber la cuvânt, care va avea ca temă ”Piața neagră și evaziunea”, precum și în Forum retail.

 

Totodată, Cris-Tim va fi prezentă în secțiunea Expo, acolo unde, la standul pe care îl va avea organizat, își va prezenta cele mai noi produse din gama premium.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...