Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-Tim a devenit Partener Platinum al Conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 15 februarie, 2019

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din România, Cris-Tim, a devenit Partenerul Platinum al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Prezența companiei Cris-Tim la eveniment va fi deosebit de consistentă. Astfel, în prima prezentare a ședinței generale din dimineața zilei de 30 mai, domnul Radu Timiș-Președinte al grupului de firme Cris-Tim va prezenta activitatea curentă, noutățile momentului dar și viziunea sa referitoare la viitorul firmei și al sectorului românesc de carne.

 

Tot domnul Radu Timiș va fi acela care, în ziua de 31 mai, va fi speaker în cadrul sesiunii Liber la cuvânt, care va avea ca temă ”Piața neagră și evaziunea”, precum și în Forum retail.

 

Totodată, Cris-Tim va fi prezentă în secțiunea Expo, acolo unde, la standul pe care îl va avea organizat, își va prezenta cele mai noi produse din gama premium.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...