Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a încheiat T1 cu o creștere de 20 %

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 aprilie, 2016

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori români de carne controlat de antreprenorul român Radu Timiş, a avut în primul trimestru o creştere a vânzărilor de 19-20%, după ce anul trecut a avut un avans similar.

 

„Primul trimestru a fost foarte bun. Măsu­ra de reducere a TVA la ali­mente la 9% a relansat consumul şi se simte. Anul acesta suntem în target, ne-am propus o creştere de 10%, dar am ajuns la 19-20%. Suntem mulţu­miţi de tot ceea ce se întâmplă“, a declarat la ZF Live Radu Timiş, care deţine un grup cu afaceri de 105 mi­lioa­ne de euro anul trecut. Antre­pre­norul spunea anterior că pentru anul acesta grupul şi-a bugetat un avans de 10%, astfel că acesta se îndreap­tă către un business total de 120 mil. euro.

 

Radu Timiş controlează mai multe companii în grup, cea mai mare fiind Cristim2Prodcom, cu afaceri de 79 mil. euro în 2014. Pe segmentul de mezeluri grupul are în portofoliu brandurile Cris-Tim şi Matache Măcelaru, iar pe lactate antreprenorul a dezvoltat brandul Mândruţa.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...