Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a încheiat T1 cu o creștere de 20 %

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 aprilie, 2016

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori români de carne controlat de antreprenorul român Radu Timiş, a avut în primul trimestru o creştere a vânzărilor de 19-20%, după ce anul trecut a avut un avans similar.

 

„Primul trimestru a fost foarte bun. Măsu­ra de reducere a TVA la ali­mente la 9% a relansat consumul şi se simte. Anul acesta suntem în target, ne-am propus o creştere de 10%, dar am ajuns la 19-20%. Suntem mulţu­miţi de tot ceea ce se întâmplă“, a declarat la ZF Live Radu Timiş, care deţine un grup cu afaceri de 105 mi­lioa­ne de euro anul trecut. Antre­pre­norul spunea anterior că pentru anul acesta grupul şi-a bugetat un avans de 10%, astfel că acesta se îndreap­tă către un business total de 120 mil. euro.

 

Radu Timiş controlează mai multe companii în grup, cea mai mare fiind Cristim2Prodcom, cu afaceri de 79 mil. euro în 2014. Pe segmentul de mezeluri grupul are în portofoliu brandurile Cris-Tim şi Matache Măcelaru, iar pe lactate antreprenorul a dezvoltat brandul Mândruţa.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...