Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a încheiat T1 cu o creștere de 20 %

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 13 aprilie, 2016

Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori români de carne controlat de antreprenorul român Radu Timiş, a avut în primul trimestru o creştere a vânzărilor de 19-20%, după ce anul trecut a avut un avans similar.

 

„Primul trimestru a fost foarte bun. Măsu­ra de reducere a TVA la ali­mente la 9% a relansat consumul şi se simte. Anul acesta suntem în target, ne-am propus o creştere de 10%, dar am ajuns la 19-20%. Suntem mulţu­miţi de tot ceea ce se întâmplă“, a declarat la ZF Live Radu Timiş, care deţine un grup cu afaceri de 105 mi­lioa­ne de euro anul trecut. Antre­pre­norul spunea anterior că pentru anul acesta grupul şi-a bugetat un avans de 10%, astfel că acesta se îndreap­tă către un business total de 120 mil. euro.

 

Radu Timiş controlează mai multe companii în grup, cea mai mare fiind Cristim2Prodcom, cu afaceri de 79 mil. euro în 2014. Pe segmentul de mezeluri grupul are în portofoliu brandurile Cris-Tim şi Matache Măcelaru, iar pe lactate antreprenorul a dezvoltat brandul Mândruţa.

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...