Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim a lansat gama family Șunca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De curand, Cris-Tim lansat Family Șunca, un produs cu 71% continut de carne, special creat pentru a rasfata intreaga familie cu gustul suprem al unui produs premium.

Facuta din carne de porc aleasa cu atentie, Family Șunca este un produs savuros, cu un continut scazut in grasimi, sub 3%, cu arome fine si care incanta ochiul, mirosul, dar mai ales gustul. Este ideal pentru fiecare moment al zilei, fiind special gandit sa satisfaca cerintele tuturor membrilor unei familii.

Cris-Tim s-a gandit la nevoile si cerintele fiecaruia, si a lansat Family Șunca atat in varianta vrac, dar si feliata, in ambalaje home-made 80g si fresh box 150g.

Suplimentar, va informam ca, pentru brandul Matache Macelaru, Cris-Tim a conceput o campanile special de promovare, menita sa intareasca aceasta marca. Programul de promovare va debuta cu ocazia targului Alimenta, din aceasta toamna.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...