Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-Tim a premiat rețeta sandwichului perfect!

Autor: Maria Demetriadvineri, 11 septembrie, 2015

Cris-Tim a premiat reteta celui mai bun sandwich, in cadrul unui eveniment culinar organizat de compania condusa de domnul Radu Timis, la Iconic Food&Wine and Design by Camelia Sucu.

Evenimentul a luat nastere din dorinta Cris-Tim de a restabili prestigiul sandwichului, vorbind despre traditie, despre arta, despre mixul de ingrediente care pot face dintr-un preparat banal unul exceptional.

La mini-competitia care a fost organizata au concurat cinci echipe, conduse de cei mai in voga bloggeri culinari ai momentului – Laura Laurentiu, Oana Igretiu, Teo Rogobete, Cristina Toth si Florin Itu. Acestia si-au asumat misiunea de a gati sandwichul perfect dupa retete unice, cu produse Cris-Tim din gama crud-uscate.

Echipa castigatoare a fost desemnata Crazy Mother Cooker, fiind formata din Florin Itu si Melinda Kutasi. Sandwichul castigator are in compozitie Salamul Chorizo de la Cris-Tim si se numeste Club99, noteaza Revista Piata.

Teb Energy Business va participa la conferința Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

Teb Energy Business, companie de elită din domeniul tehnologiilor energetice, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, din zilele de 30 și 31 mai, eveniment care se va derula sub genericul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   Dezvoltarea...

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...