Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris Tim dă o nouă lovitură de imagine

Autor: Meat MIlkmarți, 18 martie, 2014

Luiza Lucuţa, în vârstă de 16 ani, făcea furori în urmă cu 12 ani, când apărea în reclama la salam săsesc. Astăzi, ea revine pe micul ecran cu un nou clip, pentru aceeaşi firmă.

Luiza a filmat o nouă reclamă pentru firma producătoare de mezeluri, în care îi îndeamnă pe părinţi să îşi înscrie copiii într-un concurs ai cărui câştigători vor fi protagoniştii noii reclame la salam săsesc, informează Libertatea.

În 2002, o reclamă făcea senzație pe toate posturile de televiziune. Spotul pentru un sortiment de mezel o avea drept protagonistă pe Luiza, la vârsta de 4 ani, pe care mama ei o învăța să pronunțe corect „salam săsesc”.

Între timp Luiza a devenit o adevărată domnișoară pasionată de tenis, de fotografie și de documentarele de pe Discovery, dar și o elevă eminentă. Acum doi ani, fata în vârstă de 16 ani a fost admisă a patra la un liceu de prestigiu din Constanța, „Mircea cel Bătrân”, cu media 9.82, cea mai mare notă fiind la matematică: 10.00.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...