Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a devenit Partener Gold al Conferinței Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 14 martie, 2018

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii, dar și cu activitate consistentă în producția de lactate, Cris-Tim va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, devenind Partener Gold.

 

Conform celor convenite, prezența grupului de firme va fi deosebit de consistentă. Astfel, Cris-Tim își va expune ultimele noutăți la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Totodaă, în calitate de Președinte al grupului de firme Cris-Tim, domnul Radu Timiș va susține o prezentare în prima parte a ședinței generale din dimineața zilei de 10 mai.

 

A doua zi, domnul Radu Timiș, de această dată reprezentând Asociația Română a Cărnii, din calitatea de Președinte pe care o deține, va participa la Masa rotundă care va fi programată la finalul evenimentului.

 

Reamintim că ediția a VII-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk se va desfășura în zilele de 10, 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței”. Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Mondelez International își îndeplinește obiectivele de impact 2020
Autor: meatmilk  /   luni, 27 august 2018

(Comunicat) Mondelēz International a prezentat recent, în raportul său privind impactul pentru creștere economică din 2017 (Impact for Growth Progress Report), progrese importante în ceea ce privește obiectivele de impact pentru 2020.   Raportul detaliază progresele înregistrate atât în domeniul agriculturii sustenabile și a...

Vascar lansează platforma Alege Natural, Fără E-uri
Autor: meatmilk  /   miercuri, 1 august 2018

(Comunicat) Vascar, unuldintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea platformei Alege Natural, Fără E-uri, care cuprinde produse din carne cu ingrediente 100% naturale.   În urma unui studiu de piață intern realizat de către Vascar la începutul acestui an, 83% dintre consumatori au...