Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a devenit Partener Gold al Conferinței Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 14 martie, 2018

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii, dar și cu activitate consistentă în producția de lactate, Cris-Tim va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, devenind Partener Gold.

 

Conform celor convenite, prezența grupului de firme va fi deosebit de consistentă. Astfel, Cris-Tim își va expune ultimele noutăți la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Totodaă, în calitate de Președinte al grupului de firme Cris-Tim, domnul Radu Timiș va susține o prezentare în prima parte a ședinței generale din dimineața zilei de 10 mai.

 

A doua zi, domnul Radu Timiș, de această dată reprezentând Asociația Română a Cărnii, din calitatea de Președinte pe care o deține, va participa la Masa rotundă care va fi programată la finalul evenimentului.

 

Reamintim că ediția a VII-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk se va desfășura în zilele de 10, 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței”. Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Hai la picnic! Idei istețe de la Safir pentru o masă la iarbă verde
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Ieșirea la picnic cu familia și cei mai buni prieteni este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber în sezonul cald. Iată ce bunătăți să pui în coș pentru următoarea ieșire la iarbă verde, rapid de pregătit și ușor de servit, pe placul tuturor.   ”Fomică?”, brandul de preparate...

Danone aduce experiența VR în magazinele Mega Image din București
Autor: meatmilk  /   joi, 31 mai 2018

(Comunicat) Danone a lansat campania promoțională ”Aruncă un ochi. Rămâi pentru experiență”, un proiect pilot derulat în lanțul de supermarketuri Mega Image din București, prin care le oferă consumatorilor experiențe VR direct în magazin.   Consumatorii pot vedea, chiar la raft, cu ajutorul realității virtuale,...