Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim a devenit Partener Gold al Conferinței Meat Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 14 martie, 2018

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii, dar și cu activitate consistentă în producția de lactate, Cris-Tim va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, devenind Partener Gold.

 

Conform celor convenite, prezența grupului de firme va fi deosebit de consistentă. Astfel, Cris-Tim își va expune ultimele noutăți la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Totodaă, în calitate de Președinte al grupului de firme Cris-Tim, domnul Radu Timiș va susține o prezentare în prima parte a ședinței generale din dimineața zilei de 10 mai.

 

A doua zi, domnul Radu Timiș, de această dată reprezentând Asociația Română a Cărnii, din calitatea de Președinte pe care o deține, va participa la Masa rotundă care va fi programată la finalul evenimentului.

 

Reamintim că ediția a VII-a a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk se va desfășura în zilele de 10, 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței”. Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În fine, Simultan ”iese la bătaie” pe piața publicității
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 28 februarie 2018

Trăind, oarecum, autarhic, pe piața lactatelor din România, iată că domnul Florin Herbai, proprietarul companiei de lactate Simultan, din Timiș, a decis să ”iasă la bătaie”, cum s-ar spune, pe piața marii publicități.   Decizia suprinde și nu prea. Surprinde, pentru că, în general, până acum, la Simultan s-a crezut...

Tzafrir Granat, Muller România: ”Lactatele grase sunt un motor de creștere”
Autor: meatmilk  /   luni, 26 februarie 2018

Muller România este o companie care își transmite foarte rar mesajele, potrivit unei strategii de comunicare exactă aproape exclusiv spre piață, gândind că produsul este cel mai bun vector de imagine. Iată însă că, domnul Tzafrir Granat, CEO al companiei, a făcut câteva declarații. Referindu-se la piața lactatelor din România,...