Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-Tim este Partener al EXPO-Conferinței Meat & Milk

Autor: Maria Demetriadjoi, 9 aprilie, 2015

Grupul de firme Cris-Tim, condus de omul de afaceri Radu Timiș este din nou Partener al EXPO-Conferintei Internaționale Meat & Milk 2015, care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Compania va fi reprezentată de domnul Timiș, acela care va participa în calitate de speaker la Masa rotundă cu titlul ”Politici de sprijin-Teoria e sublimă, practica ne omoară, din ziua de 4 iunie, dar va avea intervenții și în workshopul din ziua de 3, precum și în ședința generală din aceeași zi.

 

Totodată, Cris-Tim va fi prezentă și în cadrul secțiunii EXPO, la standul pe care îl va avea rezervat urmând să ofere spre degustare cele mai noi preparate și produse din carne, fabricate după cele mai bune  rețete, cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

 

Recent, domnul Radu Timiș a declarat că „În primele trei luni am avut o creştere a vânzărilor cu 24% în volum şi cu 19% în bani. Deşi estimam o majorare de 12% la începutul anului, creşterea a fost dublă, iar acest lucru se datorează în primul rând controalelor ANAF făcute începând din ianuarie, care au determinat jucătorii de pe piaţa neagră să fie mult mai reţinuţi”, a spus Timiş. Special pentru revista Fabrica de Carne, domnia sa a declarat că, în urma reducerii TVA, de la 24, la 9 %, la carne și produse din carne, până la finalul anului estimează o creștere de peste 30 % al vânzărilor, dar și al volumului de afaceri.

 

 

Tetra Pak face transferul la Industry 4.0
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 aprilie 2019

Tetra Pak a lansat o platformă conectată, transformând cutiile de lapte în ambalaje digitale, făcând astfel transferul la Industry 4.0. Mutarea vine după ce compania a efectuat studii pilot cu clienți din Spania, Rusia, Republica Dominicană și India, constantându-se o creștere a vânzărilor de 16%, printr-o simplă campanie de...

Memorandum româno-vietnamez în domeniile agriculturii și sanitar-veterinar
Autor: meatmilk  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au semnat luni, 15 aprilie 2019, un Memorandum de Înțelegere cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al Republicii Socialiste...