Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim fructifica la limita brandul bunea haiducul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inregistrat la OSIM inca din luna mai a anului 2003, brandul Bunea Haiducul, care se afla in proprietatea Cris-Tim, este de abia acum fructificat, cu noua luni inainte de expirare a dreptului de proprietate asupra marcii.

Astfel, la inceputul acestei luni, compania condusa de presedintele ARC, Radu Timis, a lansat pe piata gama de produse cu aceasta marca, gama care se individualizeaza prin metodele traditionale de fabricare.

Preparatele fierte-afumate din gama Bunea Haiducul au un termen de valabilitate de 10 zile, sub aceasta marca fiind oferite, pentru inceput, consumatorilor, pastrama de vita, ceafa si muschi tiganesc.

Totodata, mezelurile din gama Bunea Haiducul se alatura gamei Vitality, fiind realizate fara E-uri si fara conservanti, folosind o linie tehnologica in care s-au investit 4 milioane de euro. Practic, este vorba de un sistem de protectie alimentara de ultima generatie, care printr-un procedeu 100% natural si neinvaziv asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii.

Tehnologia presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...