Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim fructifica la limita brandul bunea haiducul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inregistrat la OSIM inca din luna mai a anului 2003, brandul Bunea Haiducul, care se afla in proprietatea Cris-Tim, este de abia acum fructificat, cu noua luni inainte de expirare a dreptului de proprietate asupra marcii.

Astfel, la inceputul acestei luni, compania condusa de presedintele ARC, Radu Timis, a lansat pe piata gama de produse cu aceasta marca, gama care se individualizeaza prin metodele traditionale de fabricare.

Preparatele fierte-afumate din gama Bunea Haiducul au un termen de valabilitate de 10 zile, sub aceasta marca fiind oferite, pentru inceput, consumatorilor, pastrama de vita, ceafa si muschi tiganesc.

Totodata, mezelurile din gama Bunea Haiducul se alatura gamei Vitality, fiind realizate fara E-uri si fara conservanti, folosind o linie tehnologica in care s-au investit 4 milioane de euro. Practic, este vorba de un sistem de protectie alimentara de ultima generatie, care printr-un procedeu 100% natural si neinvaziv asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii.

Tehnologia presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...