Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim fructifica la limita brandul bunea haiducul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inregistrat la OSIM inca din luna mai a anului 2003, brandul Bunea Haiducul, care se afla in proprietatea Cris-Tim, este de abia acum fructificat, cu noua luni inainte de expirare a dreptului de proprietate asupra marcii.

Astfel, la inceputul acestei luni, compania condusa de presedintele ARC, Radu Timis, a lansat pe piata gama de produse cu aceasta marca, gama care se individualizeaza prin metodele traditionale de fabricare.

Preparatele fierte-afumate din gama Bunea Haiducul au un termen de valabilitate de 10 zile, sub aceasta marca fiind oferite, pentru inceput, consumatorilor, pastrama de vita, ceafa si muschi tiganesc.

Totodata, mezelurile din gama Bunea Haiducul se alatura gamei Vitality, fiind realizate fara E-uri si fara conservanti, folosind o linie tehnologica in care s-au investit 4 milioane de euro. Practic, este vorba de un sistem de protectie alimentara de ultima generatie, care printr-un procedeu 100% natural si neinvaziv asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii.

Tehnologia presupune scufundarea in apa rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate si etichetate, distrugandu-se astfel majoritatea bacteriilor, fara afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive si a proprietatilor organoleptice ale produselor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...