Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza mezelurile fara conservanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Cris-Tim, liderul pietei de mezeluri din Romania, lanseaza in premiera nationala Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali.

Acest lucru s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.

La inceputul acestui an, Cris-Tim a revolutionat siguranta alimentara din Romania prin investitia de peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune.

Este vorba despre un sistem de protectie alimentara care, printr-un procedeu 100% natural si total neinvaziv, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii si savorii lor. Gratie acestui echipament, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona de mezeluri fara E-uri.

Gama Vitality se adresesaza persoanelor preocupate de sanatatea lor, care isi doresc la fiecare masa produse naturale, gustoase si nutritive si care au la baza cele mai inalte standarde privind calitatea materiei prime.

Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, sunca de curcan, muschi file, carnati semiafumati si salam. Ambalajul are o sectiune informativa care prezinta detalii despre produs, Tehnologia prin Inalta Presiune, dar si o sectiune educativa axata pe povestile unor oameni care au ales sanatatea fizica si spirituala ca mod de viata. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...