Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza mezelurile fara conservanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Cris-Tim, liderul pietei de mezeluri din Romania, lanseaza in premiera nationala Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali.

Acest lucru s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.

La inceputul acestui an, Cris-Tim a revolutionat siguranta alimentara din Romania prin investitia de peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune.

Este vorba despre un sistem de protectie alimentara care, printr-un procedeu 100% natural si total neinvaziv, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii si savorii lor. Gratie acestui echipament, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona de mezeluri fara E-uri.

Gama Vitality se adresesaza persoanelor preocupate de sanatatea lor, care isi doresc la fiecare masa produse naturale, gustoase si nutritive si care au la baza cele mai inalte standarde privind calitatea materiei prime.

Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, sunca de curcan, muschi file, carnati semiafumati si salam. Ambalajul are o sectiune informativa care prezinta detalii despre produs, Tehnologia prin Inalta Presiune, dar si o sectiune educativa axata pe povestile unor oameni care au ales sanatatea fizica si spirituala ca mod de viata. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...