Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza mezelurile fara conservanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Cris-Tim, liderul pietei de mezeluri din Romania, lanseaza in premiera nationala Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali.

Acest lucru s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.

La inceputul acestui an, Cris-Tim a revolutionat siguranta alimentara din Romania prin investitia de peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune.

Este vorba despre un sistem de protectie alimentara care, printr-un procedeu 100% natural si total neinvaziv, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii si savorii lor. Gratie acestui echipament, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona de mezeluri fara E-uri.

Gama Vitality se adresesaza persoanelor preocupate de sanatatea lor, care isi doresc la fiecare masa produse naturale, gustoase si nutritive si care au la baza cele mai inalte standarde privind calitatea materiei prime.

Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, sunca de curcan, muschi file, carnati semiafumati si salam. Ambalajul are o sectiune informativa care prezinta detalii despre produs, Tehnologia prin Inalta Presiune, dar si o sectiune educativa axata pe povestile unor oameni care au ales sanatatea fizica si spirituala ca mod de viata. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...