Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza mezelurile fara conservanti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, Cris-Tim, liderul pietei de mezeluri din Romania, lanseaza in premiera nationala Vitality, o gama de mezeluri fara conservanti si coloranti artificiali.

Acest lucru s-a concretizat in urma investitiilor in cercetare si tehnologie, care, in ultimii trei ani, s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro.

La inceputul acestui an, Cris-Tim a revolutionat siguranta alimentara din Romania prin investitia de peste 4 milioane de euro in Tehnologia de Procesare prin Inalta Presiune.

Este vorba despre un sistem de protectie alimentara care, printr-un procedeu 100% natural si total neinvaziv, asigura cresterea calitatii mezelurilor si pastrarea prospetimii si savorii lor. Gratie acestui echipament, Cris-Tim lanseaza acum Vitality, prima gama autohtona de mezeluri fara E-uri.

Gama Vitality se adresesaza persoanelor preocupate de sanatatea lor, care isi doresc la fiecare masa produse naturale, gustoase si nutritive si care au la baza cele mai inalte standarde privind calitatea materiei prime.

Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, sunca de curcan, muschi file, carnati semiafumati si salam. Ambalajul are o sectiune informativa care prezinta detalii despre produs, Tehnologia prin Inalta Presiune, dar si o sectiune educativa axata pe povestile unor oameni care au ales sanatatea fizica si spirituala ca mod de viata. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...