Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza o noua campanie publicitara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Colectioneaza amintiri cu Family Șunca”, o campanie marca Cristim, a inceput pe 1 aprilie si se va incheia pe data de 30 aprilie, produsul promovat prin intermediul acesteia fiind Family Șunca varianta vrac, dupa cum arata site-ul Smark.ro.

Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze produsul Family Șunca si sa razuiasca eticheta de pe produs pentru a gasi mesajul castigator. Pe baza talonului razuibil participantii pot castiga un numar total de 2140 premii distribuite astfel: 1600 premii a cate 5 lei; 700 premii a cate 10 lei; 60 premii a cate 50 lei; 30 premii a cate 100 lei; 15 premii a cate 200 lei; 5 premii a cate 500 lei.

De asemenea, la achizitia a minim 350g din produsul Family Șunca, in perioada promotiei, pe baza bonului fiscal clientii isi pot ridica instant premiul constand in rame magnetice direct de la magazinul de la care a achizitionat produsul. Aceste rame pot fi colectionate, avand 10 modele diferite, pentru fiecare membru al familiei.

Valoarea totala a premiilor inscrise in aceasta campanie este de 43.815 lei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...