Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza o noua campanie publicitara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Colectioneaza amintiri cu Family Șunca”, o campanie marca Cristim, a inceput pe 1 aprilie si se va incheia pe data de 30 aprilie, produsul promovat prin intermediul acesteia fiind Family Șunca varianta vrac, dupa cum arata site-ul Smark.ro.

Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze produsul Family Șunca si sa razuiasca eticheta de pe produs pentru a gasi mesajul castigator. Pe baza talonului razuibil participantii pot castiga un numar total de 2140 premii distribuite astfel: 1600 premii a cate 5 lei; 700 premii a cate 10 lei; 60 premii a cate 50 lei; 30 premii a cate 100 lei; 15 premii a cate 200 lei; 5 premii a cate 500 lei.

De asemenea, la achizitia a minim 350g din produsul Family Șunca, in perioada promotiei, pe baza bonului fiscal clientii isi pot ridica instant premiul constand in rame magnetice direct de la magazinul de la care a achizitionat produsul. Aceste rame pot fi colectionate, avand 10 modele diferite, pentru fiecare membru al familiei.

Valoarea totala a premiilor inscrise in aceasta campanie este de 43.815 lei.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....