Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim lanseaza o noua campanie publicitara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Colectioneaza amintiri cu Family Șunca”, o campanie marca Cristim, a inceput pe 1 aprilie si se va incheia pe data de 30 aprilie, produsul promovat prin intermediul acesteia fiind Family Șunca varianta vrac, dupa cum arata site-ul Smark.ro.

Pentru a participa la aceasta promotie, participantii trebuie sa achizitioneze produsul Family Șunca si sa razuiasca eticheta de pe produs pentru a gasi mesajul castigator. Pe baza talonului razuibil participantii pot castiga un numar total de 2140 premii distribuite astfel: 1600 premii a cate 5 lei; 700 premii a cate 10 lei; 60 premii a cate 50 lei; 30 premii a cate 100 lei; 15 premii a cate 200 lei; 5 premii a cate 500 lei.

De asemenea, la achizitia a minim 350g din produsul Family Șunca, in perioada promotiei, pe baza bonului fiscal clientii isi pot ridica instant premiul constand in rame magnetice direct de la magazinul de la care a achizitionat produsul. Aceste rame pot fi colectionate, avand 10 modele diferite, pentru fiecare membru al familiei.

Valoarea totala a premiilor inscrise in aceasta campanie este de 43.815 lei.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...