Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim, Locul 1 la categoria ”Produse din carne”, în Top 100 Branduri românești

Autor: Maria Demetriadvineri, 16 septembrie, 2016

Ca urmare a plasării brandului Cris-Tim pe Locul 1, la categoria Produse din Carne, în Top 100-Branduri românești, compania a transmis:

 

”Suntem onorați să fim prezenți și anul acesta în “Top 100-Cele mai puternice branduri românești”, pe locul 31, cu brandul Cris-Tim, în creștere cu o pozițe față de anul trecut. Acest loc vine ca o încununare a eforturilor pe care le-am făcut în ultimul an, totul pentru consumatorul nostru, primind astfel cele mai frumoase aprecieri, de care suntem mândri. Cris-Tim se păstrează pe locul 1, în cadrul categoriei Produse din carne, în top 100 regăsindu-se și Matache Macelaru pe poziția 59.

 

Studiul a fost realizat de Unlock Market Research și vizează măsurarea “puterii” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori (fără indici financiari/comerciali incluși). Performanța mărcilor românești este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei. Inca o data multumiri voua si stati aproape de noi, de Cris-Tim, pentru noi provocari.”

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...