Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim, Locul 1 la categoria ”Produse din carne”, în Top 100 Branduri românești

Autor: Maria Demetriadvineri, 16 septembrie, 2016

Ca urmare a plasării brandului Cris-Tim pe Locul 1, la categoria Produse din Carne, în Top 100-Branduri românești, compania a transmis:

 

”Suntem onorați să fim prezenți și anul acesta în “Top 100-Cele mai puternice branduri românești”, pe locul 31, cu brandul Cris-Tim, în creștere cu o pozițe față de anul trecut. Acest loc vine ca o încununare a eforturilor pe care le-am făcut în ultimul an, totul pentru consumatorul nostru, primind astfel cele mai frumoase aprecieri, de care suntem mândri. Cris-Tim se păstrează pe locul 1, în cadrul categoriei Produse din carne, în top 100 regăsindu-se și Matache Macelaru pe poziția 59.

 

Studiul a fost realizat de Unlock Market Research și vizează măsurarea “puterii” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori (fără indici financiari/comerciali incluși). Performanța mărcilor românești este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei. Inca o data multumiri voua si stati aproape de noi, de Cris-Tim, pentru noi provocari.”

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...