Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim, Locul 1 la categoria ”Produse din carne”, în Top 100 Branduri românești

Autor: Maria Demetriadvineri, 16 septembrie, 2016

Ca urmare a plasării brandului Cris-Tim pe Locul 1, la categoria Produse din Carne, în Top 100-Branduri românești, compania a transmis:

 

”Suntem onorați să fim prezenți și anul acesta în “Top 100-Cele mai puternice branduri românești”, pe locul 31, cu brandul Cris-Tim, în creștere cu o pozițe față de anul trecut. Acest loc vine ca o încununare a eforturilor pe care le-am făcut în ultimul an, totul pentru consumatorul nostru, primind astfel cele mai frumoase aprecieri, de care suntem mândri. Cris-Tim se păstrează pe locul 1, în cadrul categoriei Produse din carne, în top 100 regăsindu-se și Matache Macelaru pe poziția 59.

 

Studiul a fost realizat de Unlock Market Research și vizează măsurarea “puterii” mărcilor românești din perspectiva investiției de încredere și afectivitate care le este acordată de către consumatori (fără indici financiari/comerciali incluși). Performanța mărcilor românești este măsurată în baza a patru indicatori: investiția de afectivitate în marcă, puterea mărcii, gradul de utilizare și notorietatea ei. Inca o data multumiri voua si stati aproape de noi, de Cris-Tim, pentru noi provocari.”

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...