Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-Tim mizează pe ”verde”

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 16 octombrie, 2013

În strategia de dezvoltare a companiei lui Radu Timiș – Cristim , cel mai probabil, introducerea tehnologiei de procesare prin înaltă presiune va aduce consolidarea imaginii de brand “verde”, nu “steril”.

Tendința liderului pieței de a merge în această direcție e dovedită de atenția pe care compania a acordat-o în istoria sa pentru crearea de produse “ curate”, cum e gama pentru copii “Forzoso”, cunoscută pentru conținutul diminuat de chimicale, combinat cu utilizarea de materii prime de înaltă calitate (carne macră în locul șoricului și al grăsimilor animale), informează Evenimentul zilei.

Un argument în plus care vrea să ne convingă că Radu Timiș e primul mezelar român care va câștiga războiul împotriva E-urilor, e motto-ul pe care milionarul îl folosește pentru business-ul său: “Orice om care alege un produs Cris-Tim se așează, practic, la mine la masă, alături de familia mea”.

În firma sa, printre angajați, circulă legenda că frigiderul lui Radu Timis, singurele mezeluri sunt cele “Cristim”. Planul de a lansa în viitorul apropiat o gamă de produse cu 0% aditivi, n-are de ce să nu-i reușească, dacă ne gândim că în trecut a avut parte de provocări mai mari. De pildă să devină din profesor de sport patronul unui grup de firme cu 1700 de angajați, care a devenit lider de piață pe felia sa. În felul acesta concurența, pentru a nu pierde teren în fața lui Timiș, va fi forțată să introducă la rându-i tehnologii de conservare fără chimicale. Iar noi, consumatorii, vom fi câștigători. (Mai multe, pe www.evz.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...