Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim, partenerul producatorilor de vinuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aflat in calea consumatorilor indeosebi prin intermediul marcilor Salam Sasesc, Forzoso, Galinia si al mezelurilor crud-uscate, producatorul de mezeluri Cris-Tim a fost partener al Premiilor de excelenta Vinul.ro, editia 2011.

La Gala Premiilor, Cris-Tim a prezentat si noua marca intrata in portofoliul companiei: produsele Matache Macelarul.

Conform portalului dedicat vinurilor, vinul.ro, renumele marcii Cris-Tim face ca produsele astfel parafate sa se regaseasca in toate unitatile de desfacere, de la micile magazine la unitatile de profil si supermarketuri.

Calitatea deosebita, siguranta conferita consumatorului si standardele inalte de productie constituie reteta companiei. (TS)

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...