Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-tim, partenerul producatorilor de vinuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aflat in calea consumatorilor indeosebi prin intermediul marcilor Salam Sasesc, Forzoso, Galinia si al mezelurilor crud-uscate, producatorul de mezeluri Cris-Tim a fost partener al Premiilor de excelenta Vinul.ro, editia 2011.

La Gala Premiilor, Cris-Tim a prezentat si noua marca intrata in portofoliul companiei: produsele Matache Macelarul.

Conform portalului dedicat vinurilor, vinul.ro, renumele marcii Cris-Tim face ca produsele astfel parafate sa se regaseasca in toate unitatile de desfacere, de la micile magazine la unitatile de profil si supermarketuri.

Calitatea deosebita, siguranta conferita consumatorului si standardele inalte de productie constituie reteta companiei. (TS)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...