Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-tim, partenerul producatorilor de vinuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aflat in calea consumatorilor indeosebi prin intermediul marcilor Salam Sasesc, Forzoso, Galinia si al mezelurilor crud-uscate, producatorul de mezeluri Cris-Tim a fost partener al Premiilor de excelenta Vinul.ro, editia 2011.

La Gala Premiilor, Cris-Tim a prezentat si noua marca intrata in portofoliul companiei: produsele Matache Macelarul.

Conform portalului dedicat vinurilor, vinul.ro, renumele marcii Cris-Tim face ca produsele astfel parafate sa se regaseasca in toate unitatile de desfacere, de la micile magazine la unitatile de profil si supermarketuri.

Calitatea deosebita, siguranta conferita consumatorului si standardele inalte de productie constituie reteta companiei. (TS)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...