Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim, partenerul producatorilor de vinuri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Aflat in calea consumatorilor indeosebi prin intermediul marcilor Salam Sasesc, Forzoso, Galinia si al mezelurilor crud-uscate, producatorul de mezeluri Cris-Tim a fost partener al Premiilor de excelenta Vinul.ro, editia 2011.

La Gala Premiilor, Cris-Tim a prezentat si noua marca intrata in portofoliul companiei: produsele Matache Macelarul.

Conform portalului dedicat vinurilor, vinul.ro, renumele marcii Cris-Tim face ca produsele astfel parafate sa se regaseasca in toate unitatile de desfacere, de la micile magazine la unitatile de profil si supermarketuri.

Calitatea deosebita, siguranta conferita consumatorului si standardele inalte de productie constituie reteta companiei. (TS)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...