Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-tim: piata neagra a mezelurilor si a carnii proaspete, 500 mil. €

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata neagra a mezelurilor si carnii proaspete are o valoare de 400 – 500 miloane euro, ceea ce reprezinta aproximativ 50% din totalul pietei de profil, considera presedintele Cris-Tim, Radu Timis”.

Piata neagra reprezinta 50% din totalul piata mezelurilor si a carnii proaspete si este estimata la 400 – 500 milioane euro”, a spus oficialul.
Timis apreciaza ca o reducere a TVA la 8% pentru alimente ar putea determina o scadere a acestui fenomen. In plus, presedintele Cris – Tim considera ca actuala criza va permite celor care vor ramane pe piata sa acapareze din cotele de piata ale celor care nu au facut restructurarile din timp.

35 mil. euro pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investiții în procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submăsurii 4.2 din cadrul PNDR 2020, în perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 –...

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...