Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris-tim: piata neagra a mezelurilor si a carnii proaspete, 500 mil. €

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata neagra a mezelurilor si carnii proaspete are o valoare de 400 – 500 miloane euro, ceea ce reprezinta aproximativ 50% din totalul pietei de profil, considera presedintele Cris-Tim, Radu Timis”.

Piata neagra reprezinta 50% din totalul piata mezelurilor si a carnii proaspete si este estimata la 400 – 500 milioane euro”, a spus oficialul.
Timis apreciaza ca o reducere a TVA la 8% pentru alimente ar putea determina o scadere a acestui fenomen. In plus, presedintele Cris – Tim considera ca actuala criza va permite celor care vor ramane pe piata sa acapareze din cotele de piata ale celor care nu au facut restructurarile din timp.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...