Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris tim preia brandul matache macelaru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In aceasta perioada, producatorul de mezeluri Cris Tim negociaza preluarea brandului comercial Matache Macelaru de la societatea Principal Company, aflata acum in insolventa.

Surse apropiate companiei, citate de Revista Piata au declarat ca negocierile includ exclusiv brandul Matache Macelaru, nu si capacitatile de productie din Prahova sau Bihor. Cris Tim analizeaza aceasta achizitie ca pe o oportunitate, finalizarea tranzactiei fiind conditionata de pretul cerut de Principal Company.

Cris Tim este unul dintre producatorii importanti de mezeluri, prin fabrica Recunostinta Prodcom din Filipestii de Padure, cu care a dezvoltat, in 2010, o cifra de afaceri de aproape 260 milioane lei.

Principal Company , detinatorul brandurilor Matache Macelaru si Salonta, a intrat in insolventa anul trecut si a inchiriat o parte din capacitatile de productie, restul fiind orientate catre productia bauturilor alcoolice.

De altfel, la standul Cris-Tim de la expozitia Anuga, ce se desfasoara in aceasta perioada in Germania, produsele cu brandul Matache Macelaru erau prezente, deja, in vitrinele companiei lui Radu Timis. (TS)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...