Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris tim preia brandul matache macelaru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In aceasta perioada, producatorul de mezeluri Cris Tim negociaza preluarea brandului comercial Matache Macelaru de la societatea Principal Company, aflata acum in insolventa.

Surse apropiate companiei, citate de Revista Piata au declarat ca negocierile includ exclusiv brandul Matache Macelaru, nu si capacitatile de productie din Prahova sau Bihor. Cris Tim analizeaza aceasta achizitie ca pe o oportunitate, finalizarea tranzactiei fiind conditionata de pretul cerut de Principal Company.

Cris Tim este unul dintre producatorii importanti de mezeluri, prin fabrica Recunostinta Prodcom din Filipestii de Padure, cu care a dezvoltat, in 2010, o cifra de afaceri de aproape 260 milioane lei.

Principal Company , detinatorul brandurilor Matache Macelaru si Salonta, a intrat in insolventa anul trecut si a inchiriat o parte din capacitatile de productie, restul fiind orientate catre productia bauturilor alcoolice.

De altfel, la standul Cris-Tim de la expozitia Anuga, ce se desfasoara in aceasta perioada in Germania, produsele cu brandul Matache Macelaru erau prezente, deja, in vitrinele companiei lui Radu Timis. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...