Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cris tim preia brandul matache macelaru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In aceasta perioada, producatorul de mezeluri Cris Tim negociaza preluarea brandului comercial Matache Macelaru de la societatea Principal Company, aflata acum in insolventa.

Surse apropiate companiei, citate de Revista Piata au declarat ca negocierile includ exclusiv brandul Matache Macelaru, nu si capacitatile de productie din Prahova sau Bihor. Cris Tim analizeaza aceasta achizitie ca pe o oportunitate, finalizarea tranzactiei fiind conditionata de pretul cerut de Principal Company.

Cris Tim este unul dintre producatorii importanti de mezeluri, prin fabrica Recunostinta Prodcom din Filipestii de Padure, cu care a dezvoltat, in 2010, o cifra de afaceri de aproape 260 milioane lei.

Principal Company , detinatorul brandurilor Matache Macelaru si Salonta, a intrat in insolventa anul trecut si a inchiriat o parte din capacitatile de productie, restul fiind orientate catre productia bauturilor alcoolice.

De altfel, la standul Cris-Tim de la expozitia Anuga, ce se desfasoara in aceasta perioada in Germania, produsele cu brandul Matache Macelaru erau prezente, deja, in vitrinele companiei lui Radu Timis. (TS)

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...