Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris tim preia brandul matache macelaru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In aceasta perioada, producatorul de mezeluri Cris Tim negociaza preluarea brandului comercial Matache Macelaru de la societatea Principal Company, aflata acum in insolventa.

Surse apropiate companiei, citate de Revista Piata au declarat ca negocierile includ exclusiv brandul Matache Macelaru, nu si capacitatile de productie din Prahova sau Bihor. Cris Tim analizeaza aceasta achizitie ca pe o oportunitate, finalizarea tranzactiei fiind conditionata de pretul cerut de Principal Company.

Cris Tim este unul dintre producatorii importanti de mezeluri, prin fabrica Recunostinta Prodcom din Filipestii de Padure, cu care a dezvoltat, in 2010, o cifra de afaceri de aproape 260 milioane lei.

Principal Company , detinatorul brandurilor Matache Macelaru si Salonta, a intrat in insolventa anul trecut si a inchiriat o parte din capacitatile de productie, restul fiind orientate catre productia bauturilor alcoolice.

De altfel, la standul Cris-Tim de la expozitia Anuga, ce se desfasoara in aceasta perioada in Germania, produsele cu brandul Matache Macelaru erau prezente, deja, in vitrinele companiei lui Radu Timis. (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...