Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim și Agricola domină Top-ul Piața-2013

Autor: Meat MIlkvineri, 22 noiembrie, 2013

56 de companii din diverse sectoare de activitate, din cele peste 100 de companii inscrise in competitia Premiile Piata, au primit voturile retailerilor si furnizorilor si au intrat in careul de asi pentru categoriile la care au concurat . Dintre acestea, 20 de companii si-au impartit cele 41 de trofee oferite in cadrul Premiilor PIATA.

La editia 2013 a Premiilor PIATA au fost depuse un numar total de 326 de candidaturi pentru cele 41 de trofee care recompenseaza performantele in materie de inovatie, eficienta, notorietate, dinamism, excelenta in afaceri, implicare sociala ale companiilor din industria bunurilor de larg consum, informeaza Revista Piata.

Pentru stabilirea castigatorilor editiei a VIII -a a Galei Premiilor Piata au votat 681 de electori, dintre care 567 reprezentanti ai retailului traditional, 15 directori de achizitii din cele mai importante 20 de retele de retail modern, 54 directori de vanzari ai furnizorilor din TOP 100 furnizori din FMCG si 45 directori de marketing din cele mai mari 100 de companii din FMCG.

Premiile PIATA 2013 au avut ca parteneri principali lanturile comerciale Carrefour, Market si Express, companiile Mondelez Romania, Unilever, Ursus Breweries si Eco-Rom Ambalaje. Parteneri gold au fost Albalact, Agricola, Salbac, Agriro, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Koliba Milk, Artmatch si Distileriile Bran, HotNews  si MediaTrust fiind parteneri media. Va prezentam cateva dintre rezultate (Mai multe, pe www.revista-piata.ro):

Sectiunea I: CEL MAI BUN PRODUS NOU

1. GRUPA PRODUSE DIN CARNE

CRIS TIM – Gama Vitality
AGRICOLA – Carnati Sticks picanti
ANGST RO – Pitulice pentru gratar
AGRICOLA – Salam uscat

Sectiunea II: CEA MAI EFICIENTA PROMOTIE

1. GRUPA PRODUSE DIN CARNE

AGRICOLA – Salam Sinaia 1+1/2 gratis
TRANSAVIA – In cautarea retetelor boieresti pe meleaguri romanesti
AGRICOLA – Alege salamul de Sibiu Agricola !
GALLI GALLO – Castiga premii cu Penes
Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...