Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cris-Tim va investi în acest an 4,2 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 12 martie, 2014

”Cris-Tim are în acest an un program de investiții în valoare de 4,2 milioane de euro”, a declarat pentru revista Fabrica de Carne domnul Radu Timiș Președinte al grupului de firme pe care îl conduce. Investițiile vizează un amplu proiect de retehnologizare, în vederea diversificării producției și a dinamizării activității de export care, acum, reprezintă 5 % din volumul de afaceri ale firmei.

Președintele Cris-Tim a adăugat că, după un an 2012 în stagnare, anul 2013 a fost încheiat cu o creștere a profitului net de 10 %, estimând pentru 2014 o creștere moderată.

În același timp, însă, Radu Timiș a criticat încă o dată situația generală din sectorul de carne al României, în care piața neagră și evaziunea înseamnă 40 % din totalul afacerilor, dar și sistemul de impozitare dezastruos: ”Din cauza taxei pe stâlp, sunt nevoit să demolez trei grajduri pe care voiam să le populez în viitor cu animale. Dar, deocamdată, fiind fără activitate, ar trebui să plătesc pentru ele taxe foarte mari. Noul sistem de impozitare a fost făcut amatoricește, pe genunchi, fără nicio legătură cu realitatea, cu interesul real al oamenilor de afacei și al economiei, în general”.(I.S. )

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...