Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cristim: vanzari de 3,2 mil. euro pe segmentul ready meal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Divizia de preparate ready meal a producatorului de mezeluri CrisTim a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,2 milioane de euro, in crestere cu 33% fata de aceeasi perioada a anului precedent cand realiza afaceri de 2,4 milioane de euro.

Compania vinde pe acest segment si produse din carne (snitele, chiftele, ceafa, nugets, piept de pui prajit) dar si salate: de vinete, fasole, beouf sau sarmale de post. Ponderea de vanzare a celor doua categorii in cifra de afaceri este egala, de 50%.

Grupul CrisTim este format din cinci linii de business, respectiv mezeluri, ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), reteaua de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii (Sensconstruct). Compania a incheiat anul 2008 cu afaceri consolidate de peste 120 de milioane de euro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...