Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cristim: vanzari de 3,2 mil. euro pe segmentul ready meal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Divizia de preparate ready meal a producatorului de mezeluri CrisTim a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,2 milioane de euro, in crestere cu 33% fata de aceeasi perioada a anului precedent cand realiza afaceri de 2,4 milioane de euro.

Compania vinde pe acest segment si produse din carne (snitele, chiftele, ceafa, nugets, piept de pui prajit) dar si salate: de vinete, fasole, beouf sau sarmale de post. Ponderea de vanzare a celor doua categorii in cifra de afaceri este egala, de 50%.

Grupul CrisTim este format din cinci linii de business, respectiv mezeluri, ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), reteaua de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii (Sensconstruct). Compania a incheiat anul 2008 cu afaceri consolidate de peste 120 de milioane de euro.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...