Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cristim vizeaza o crestere de 30 % pentru acest an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat Ziarului financiar, Radu Timis, presedinte al CrisTim, a afirmat ca vizeaza pentru acest an o crestere cu 30 % a volumului afacerilor.

„Vrem o crestere de 30% a vanzarilor anul acesta; vom culege roadele investitiilor si eficientizarilor din ultimii trei ani”, declara Timis, ale carui afaceri s-au cifrat anul trecut la aproape 83 de milioane de euro, in scadere fata de 2010, cand a raportat o cifra de afaceri de peste 92 de milioane de euro.

Anul 2012 ar urma sa aduca grupul pe un trend ascendent, Timis spunand ca „ne vom bucura de efectele actiunilor din ultimii trei ani, de la investitii si eficientizari pana la cresterea productivitatii”.

Pe parcursul ultimilor trei ani „am investit 24 de milioane de euro, jumatate din fonduri proprii si diferenta din credite bancare”, spune antreprenorul care precizeaza ca se plaseaza in standardele de securitate ale finantatorilor. Intotdeauna a fost, de fapt, foarte atent sa nu depaseasca gradul de indatorare si rambursarea creditelor sa fie facuta cu punctualitate.

„Cel mai bun lucru care s-a intamplat pe perioada de criza este ca am devenit competitivi la nivel mondial, prin urmare mizam pe cresterea exporturilor”, spune Timis. Compania a vandut peste hotare anul trecut 13% din volumul productiei, iar tinta declarata este sa ajunga la 25-30%.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...