Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cristim vizeaza o crestere de 30 % pentru acest an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat Ziarului financiar, Radu Timis, presedinte al CrisTim, a afirmat ca vizeaza pentru acest an o crestere cu 30 % a volumului afacerilor.

„Vrem o crestere de 30% a vanzarilor anul acesta; vom culege roadele investitiilor si eficientizarilor din ultimii trei ani”, declara Timis, ale carui afaceri s-au cifrat anul trecut la aproape 83 de milioane de euro, in scadere fata de 2010, cand a raportat o cifra de afaceri de peste 92 de milioane de euro.

Anul 2012 ar urma sa aduca grupul pe un trend ascendent, Timis spunand ca „ne vom bucura de efectele actiunilor din ultimii trei ani, de la investitii si eficientizari pana la cresterea productivitatii”.

Pe parcursul ultimilor trei ani „am investit 24 de milioane de euro, jumatate din fonduri proprii si diferenta din credite bancare”, spune antreprenorul care precizeaza ca se plaseaza in standardele de securitate ale finantatorilor. Intotdeauna a fost, de fapt, foarte atent sa nu depaseasca gradul de indatorare si rambursarea creditelor sa fie facuta cu punctualitate.

„Cel mai bun lucru care s-a intamplat pe perioada de criza este ca am devenit competitivi la nivel mondial, prin urmare mizam pe cresterea exporturilor”, spune Timis. Compania a vandut peste hotare anul trecut 13% din volumul productiei, iar tinta declarata este sa ajunga la 25-30%.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...