Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cristim vizeaza o crestere de 30 % pentru acest an

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat Ziarului financiar, Radu Timis, presedinte al CrisTim, a afirmat ca vizeaza pentru acest an o crestere cu 30 % a volumului afacerilor.

„Vrem o crestere de 30% a vanzarilor anul acesta; vom culege roadele investitiilor si eficientizarilor din ultimii trei ani”, declara Timis, ale carui afaceri s-au cifrat anul trecut la aproape 83 de milioane de euro, in scadere fata de 2010, cand a raportat o cifra de afaceri de peste 92 de milioane de euro.

Anul 2012 ar urma sa aduca grupul pe un trend ascendent, Timis spunand ca „ne vom bucura de efectele actiunilor din ultimii trei ani, de la investitii si eficientizari pana la cresterea productivitatii”.

Pe parcursul ultimilor trei ani „am investit 24 de milioane de euro, jumatate din fonduri proprii si diferenta din credite bancare”, spune antreprenorul care precizeaza ca se plaseaza in standardele de securitate ale finantatorilor. Intotdeauna a fost, de fapt, foarte atent sa nu depaseasca gradul de indatorare si rambursarea creditelor sa fie facuta cu punctualitate.

„Cel mai bun lucru care s-a intamplat pe perioada de criza este ca am devenit competitivi la nivel mondial, prin urmare mizam pe cresterea exporturilor”, spune Timis. Compania a vandut peste hotare anul trecut 13% din volumul productiei, iar tinta declarata este sa ajunga la 25-30%.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...