Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Croații de la Zito Group intră cu putere pe piața europeană a cărnii

Autor: Maria Demetriadjoi, 27 octombrie, 2016

Deși, piața europeană a cărnii pare suprasaturată, iată, se ivește loc destul pentru cei isteți și perseverenți. Cel mai bun exemplu în oferă compania croată Zito Group, care, potrivit celor de la Global Meat News, au pus la punct un amplu program de investiții care să le permită poziționarea pe piața Uniunii Europene prin intermediul marilor lanțuri de retail din Occident.

 

Deși prezentă în magazinele Tesco și Aldi, pentru care produce pe private label, Zito Group este o companie care lucrează în sistem integrat, având activități de fermă, stocare, industrializare pentru segmentele de carne de porc, pasăre și carne de vită, dar este și producător important de biodiesel pe piața croată.

 

Potrivit programului de investiții anunțat, Zito Group a demarat concomitent lucrările la construirea a trei fabrici noi de procesare a cărnii, precum și la o nouă unitate de producție de bio-energie. Finalizarea proiectului este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2018.

 

 

La Alimentaria se pune accentul pe natural si inovator
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Cea mai buna opinie despre actuala editie a targului Alimentaria, care se desfasoara in aceste zile la Barcelona, ti-o poti forma daca vizitezi salonul MultipleFoods, acolo unde sunt adunate companii dintre cele mai diverse, ale caror produse nu sunt caracterizate decat de doua calitati: natural si inovator.   Daca, in zona fructelor de...

În toamnă, la SIAL-Paris, sunt așteptate peste 7.200 de companii din 109 țări
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 aprilie 2018

Ediția din acest an a târgului SIAL, de la Paris, va avea loc în perioada 21-25 octombrie 2018, acolo unde sunt așteptate să expună peste 7.020 de companii din 109 țări, acoperind întreaga plajă de interes, de la ingrediente, la produse prelucrate, inclusiv produse proaspete.   Dintre cele mai importante Saloane care vor fi...