Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Crotalierea mielor, din nou o problema

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Crescatorii de animale din judetul Sibiu s-au suparat pe deputati din cauza proiectului de lege care reglementeaza identificarea si inregistrarea ovinelor si caprinelor. Fermierii spun ca prin noua lege ei sunt cei mai indreptatiti sa se ocupe de crotalierea animalelor si nu medicii veterinari care intarzaie si ingreuneaza mult procesul. In plus, nici deputatii nu se grabesc cu aceasta lege, care se afla de mai bine de o jumatate de an pe masa lor.

Legea este facuta de luni de zile si sta la Camera Deputatilor pe masa fara ca ei sa faca ceva. Am avut si intalniri cu ei, am mers personal acolo si tot nu s-a intamplat nimic. Interesele financiare si personale sunt mia presus de interesele fermierilor, a declarat, pentru ziarul Adevarul, Andrei Marcel, presedintele Sindicatului Crescatorilor de Ovine si Bovine pe judetul Sibiu. Andrei Marcel mai spune ca intarzaierea aprobarii acestei legi i-ar putea afecta foarte mult pe oieri primavara aceasta, de Paste.

De asemenea, oierii au anuntat ca anul acesta este unul dintre cei mai buni din ultima vreme si ca de Paste vom avea miei multi si grasi.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...