Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

CTE Trailers, solutia pentru vehicule comerciale specializate

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Infiintata in anul 2002, CTE Trailers reprezinta, la momentul actual, pe piata romaneasca de vehicule comerciale specializate, 6 mari producatori de renume european. Pentru toate produsele comercializate, compania ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in garantie, precum si vanzare de piese de schimb originale. De asemenea, CTE Trailers da posibilitatea clientilor de a inchiria semiremorci pentru diferite intervale de timp.

CTE Trailers a fost fondata cu intentia clara de a nu fi un distribuitor ca toti ceilalti: clientii companiei sunt sprijiniti si consiliati personal de catre specialisti in domeniu. CTE Trailers este loial partenerilor si aduce pe piata un grad inalt de flexibilitate si angajare.

CTE Trailers reuneste in echipa sa angajati cu profiluri si specialitati diferite, astfel incat prin competentele si calitatile acestora, sa poata acorda consiliere in vanzare, care sa ajute mai departe in castigarea si pastrarea contractelor.

CTE Trailers reprezinta 6 firme importante: Krone, Meiller, Faun, Nooteboom, Schmidt si Rohr, care se adreseaza celor trei segmente ale pietei vehiculelor comerciale: transporturi, constructii si segmentul comunal (adica tot ceea ce tine de curatenia stradala).
Krone este un jucator important pe piata europeana in productia de semiremorci si remorci pentru transport de marfuri generale: semiremorci cu prelata, semiremorci de volum cu prelata, dube inchise pentru distributie si textile, semiremorci frigo­rifice, sasiuri de container pentru transportul containerelor maritime.

Daca este vorba despre transporturi frigorifice eficiente, deciziile trebuie luate la rece. Krone este singurul producator care ofera posibilitatea exclusiva de a lua decizia corecta, indiferent care ar fi aceasta, fie prin noul Cool Liner Duoplex Steel, care are o cons­tructie robusta din otel, fie prin apreciatul Cool Liner Duoplex GFK, care convinge prin avantajele izolarii cu fibra de sticla.

Cool Liner Duoplex Steel este un alt exemplu pentru felul in care Krone pune accent pe necesitatile clientilor in primul rand. Vehiculul este convingator datorita straturilor protectoare de traverse din otel, stabile si usor de intretinut. Ansamblul podelei este intarit si umplut cu spuma, asigurand o izolare optima. Toate componentele sunt de serie, incepand de la sasiu si pana la luminile din spate, asigura o fiabilitate maxima. Lacuirea si pulverizarea garanteaza rezistenta la rugina. De asemenea, trebuie luate in calcul avantajele oferite de sasiul integrat, fata de constructia cu sasiul partial sau fara sasiu. Firma Krone utilizeaza componente standard ce pot fi procurate usor si la preturi favorabile. Avantajul acestora il reprezinta costurile reduse la intretinere.

Cool Liner este cea mai practica dintre semiremorcile izoterme. Atat constructia exterioara cat si interiorul semiremorcii se ridica la cele mai inalte standarde. Astfel profilurile ranforsate cu sectiuni de mari dimensiuni ofera o mai buna circulatie a aerului. Podeaua impermeabila dintr-o singura bucata este sudata direct pe traversele protectoare si ranforsata suplimentar pentru sarcini mari ale motostivuitorului. Semiremorca a fost testata conform CSC/EN 283, in varianta standard.

Fie ca este vorba despre Multi-Temp, Meat-Hang sau Doble –Deck, Krone ofera semiremorca frigorifica potrivita pentru toate necesitatile. Pentru legume proaspte, inghetata sau carne pe carlige Krone are semiremorca corespunzatoare fiecarei incarcaturi. Bineinteles ca aceasta semiremorca poate fi dotata si pentru transportul pe tren sau cu eclise speciale de prindere pentru transportul cu feribotul. Pentru transportul de flori, Krone a dezvoltat sistemul Vario-Lock (in plafon si podea sunt montate tije de blocaj, asigurand transportul containerelor pe role). In varianta de volum marit, semiremorca Krone ajunge la o inaltime utila de pana la 2900 mm.

Exemplar este si sistemul de podea dubla de la Krone. Sinele aferente acestuia sunt inserate in peretii laterali. La capatul superior al si­nelor exista elemente suplimentare de fixare a traverselor pentru ca aerul rece sa poate circula cat mai bine. Sinele sunt prevazute cu marcaje, pentru ca utilizatorul sa poata fixa traversele podelei duble cat mai rapid. Tija de manevrare se poate depozita in lada aferenta. In plus, varianta standard a semiremorcii cu podea dubla este prevazuta cu un perete de aluminiu montat pe peretele frontal in partea de sus, drept protectie pentru vaporizator.

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.   Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială,...