Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC Group.

 

Cele doua proprietati totalizeaza 119.000 m² de teren si 37.000 m² suprafata inchiriabila si vor constitui baza pentru doua noi parcuri din portofoliul companiei: CTPark Ineu si CTPark Salonta. Acestea fac parte din strategia pe termen lung a CTP de crestere si de consolidare a pozitiei sale ca proprietarul cu cea mai mare suprafata logistica si industriala la nivel national.

 

Depozitele din Ineu si Salonta au fost construite respectandu-se specificatii stricte, iar CTP va asigura pe viitor cele mai bune servicii de intretinere in beneficiul chiriasilor sai. Printre cele mai importante caracteristici ale depozitelor se numara: podele cu o capacitate mare de incarcare – 3 tone/ m², in ambele parcuri; inaltimea utila a halelor este de 7,5 m in CTPark Ineu si de 10 m in CTPark Salonta; luminatoarele ocupă 10% din suprafata tavanului.

 

In afara de achizitiile din Ineu si Salonta, planurile de dezvoltare ale CTP in vestul tarii includ mai multe orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Turda și Deva.

Smart ID Dynamics va fi prezentă la Conferința Internațională Meat & Milk
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Compania Smart ID Dynamics va participa la cel mai mare eveniment anual dedicat industriilor de carne și lapte ale României, Conferința Internațională Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare...

Computere tactile pentru mamagement logistic și de retail.
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

RBC anunță furnizarea de computere tactile pentru management al activitatii de retail si al celei logistice. Dupa cum se stie, angajatii din ziua de azi isi doresc echipamente care sa arate bine si sa fie performante precum smartphone-ul pe care il folosesc in fiecare zi.   Prin urmare, aveti nevoie de un device care sa reziste ani...