Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC Group.

 

Cele doua proprietati totalizeaza 119.000 m² de teren si 37.000 m² suprafata inchiriabila si vor constitui baza pentru doua noi parcuri din portofoliul companiei: CTPark Ineu si CTPark Salonta. Acestea fac parte din strategia pe termen lung a CTP de crestere si de consolidare a pozitiei sale ca proprietarul cu cea mai mare suprafata logistica si industriala la nivel national.

 

Depozitele din Ineu si Salonta au fost construite respectandu-se specificatii stricte, iar CTP va asigura pe viitor cele mai bune servicii de intretinere in beneficiul chiriasilor sai. Printre cele mai importante caracteristici ale depozitelor se numara: podele cu o capacitate mare de incarcare – 3 tone/ m², in ambele parcuri; inaltimea utila a halelor este de 7,5 m in CTPark Ineu si de 10 m in CTPark Salonta; luminatoarele ocupă 10% din suprafata tavanului.

 

In afara de achizitiile din Ineu si Salonta, planurile de dezvoltare ale CTP in vestul tarii includ mai multe orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Turda și Deva.

Pe 28 septembrie 2018 va avea loc TransCOOL FORUM
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 iulie 2018

Transport si depozitare cu temperatura controlata Un eveniment TransLogistica EXPO 28 septembrie 2018, 10.30 - Romexpo Bucuresti   (Comunicat) Eveniment conex TransLogistica EXPO, Forumul de transport si depozitare cu temperatura controlata, TransCOOL, va  aduce impreuna specialisti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...