Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

CTP investește 18 milioane de euro în dezvoltarea a două parcuri logistice

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua expansiunea la nivel national si investeste circa 18 milioane de euro in achizitionarea a doua parcuri logistice, in orasele Ineu si Salonta, de la compania slovaca IPEC Group.

 

Cele doua proprietati totalizeaza 119.000 m² de teren si 37.000 m² suprafata inchiriabila si vor constitui baza pentru doua noi parcuri din portofoliul companiei: CTPark Ineu si CTPark Salonta. Acestea fac parte din strategia pe termen lung a CTP de crestere si de consolidare a pozitiei sale ca proprietarul cu cea mai mare suprafata logistica si industriala la nivel national.

 

Depozitele din Ineu si Salonta au fost construite respectandu-se specificatii stricte, iar CTP va asigura pe viitor cele mai bune servicii de intretinere in beneficiul chiriasilor sai. Printre cele mai importante caracteristici ale depozitelor se numara: podele cu o capacitate mare de incarcare – 3 tone/ m², in ambele parcuri; inaltimea utila a halelor este de 7,5 m in CTPark Ineu si de 10 m in CTPark Salonta; luminatoarele ocupă 10% din suprafata tavanului.

 

In afara de achizitiile din Ineu si Salonta, planurile de dezvoltare ale CTP in vestul tarii includ mai multe orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Turda și Deva.

La Indagra 2017, Testo anunță marea premieră a anului 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 26 octombrie 2017

Prezentă ca de fiecare dată la Indagra, compania Testo a atras la standul pe care îl are amenajat în Pavilionul central numeroși specialiști interesați de soluțiile tehnologice furnizate pentru industria alimentară din România.   Special pentru revista Meat.Milk., domnul Horațiu Bașa, Directorul General al firmei a declarat...

E van Wijk a semnat un nou contract de leasing în parcul P3 Bucharest
Autor: meatmilk  /   miercuri, 26 iulie 2017

(Comunicat) P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk,furnizor de servicii integrate de transport și logistică,pentru o suprafață de 10.180 m²spaţiu de depozitare și 252 m²spațiu de birouri în noul depozit 6din parcul P3 Bucharest. Spațiul...