Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu Lay Condimente totul are gust

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Rulada cu brânza si fructe de padure

Ingrediente:
• pulpa de porc sau piept de pui
• brânza proaspata
• ROTE GRUTZE de la Lay Condimente

Condimente pentru 1 kg de carne:
• 60-80 g MARINOL „GOLD LABEL” de la Lay Condimente

MOD DE PREPARARE
Carnea de porc sau pui, se taie la masina de feliat (cca 5 mm) apoi se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se amesteca branza proaspata cu ROTE GRUTZE, preparat in prealabil, apoi se pune in carnea feliata pentru rulade.
Se ruleaza carnea si se leaga la ambele capete. La exterior se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se decoreaza dupa plac.

Friptura de miel „Piraus”

Ingrediente:
• cotlet de miel – 1 Kg
• Marinol Lamb de la
Lay Condimente – 40-60g

MOD DE PREPARARE
Cotletul de miel se taie in bucati de câte 2,5 cm care se ung cu Marinol Lamb.
Se pregatesc pe gratar.

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...

Probiotic pentru controlul bolilor cardiovasculare
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Boala cardiovasculară este considerată principala cauză globală a morbidității și mortalității de către lume OMS. În lume, unul din trei decese survine ca urmare a BCV, iar jumătate din acestea, din cauza boliilor coronariene. Costurile estimate asociate cu BCV și accident vascular cerebral au atins aproape 580 miliarde USD în 2016...