Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu Lay Condimente totul are gust

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Rulada cu brânza si fructe de padure

Ingrediente:
• pulpa de porc sau piept de pui
• brânza proaspata
• ROTE GRUTZE de la Lay Condimente

Condimente pentru 1 kg de carne:
• 60-80 g MARINOL „GOLD LABEL” de la Lay Condimente

MOD DE PREPARARE
Carnea de porc sau pui, se taie la masina de feliat (cca 5 mm) apoi se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se amesteca branza proaspata cu ROTE GRUTZE, preparat in prealabil, apoi se pune in carnea feliata pentru rulade.
Se ruleaza carnea si se leaga la ambele capete. La exterior se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se decoreaza dupa plac.

Friptura de miel „Piraus”

Ingrediente:
• cotlet de miel – 1 Kg
• Marinol Lamb de la
Lay Condimente – 40-60g

MOD DE PREPARARE
Cotletul de miel se taie in bucati de câte 2,5 cm care se ung cu Marinol Lamb.
Se pregatesc pe gratar.

Rolul mineralelor în produsele funcționale din carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 20 iunie 2018

Carnea și produsele din carne reprezintă o bună sursă de compuși bioactivi cu efect pozitiv asupra sănătății umane, iar competiția intensificată a producătorilor de carne pune presiune asupra creării unei noi produse sănătoase. Pentru a răspunde acestor așteptări, producătorii folosesc suplimente cu proprietăți funcționale...

DuPont a lansat două noi culturi pentru brânzeturi
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 aprilie 2018

DuPont Nutrition & Health Introduce culturile de brânzeturi CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX   (Comunicat) DuPont Nutrition & Health a lansat cele mai noi inovații din gama de ingrediente DuPont ™ Danisco®: CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX. Dezvoltate pentru a rezolva problemele legate de...