Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu Lay Condimente totul are gust

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Rulada cu brânza si fructe de padure

Ingrediente:
• pulpa de porc sau piept de pui
• brânza proaspata
• ROTE GRUTZE de la Lay Condimente

Condimente pentru 1 kg de carne:
• 60-80 g MARINOL „GOLD LABEL” de la Lay Condimente

MOD DE PREPARARE
Carnea de porc sau pui, se taie la masina de feliat (cca 5 mm) apoi se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se amesteca branza proaspata cu ROTE GRUTZE, preparat in prealabil, apoi se pune in carnea feliata pentru rulade.
Se ruleaza carnea si se leaga la ambele capete. La exterior se unge cu Marinol „Gold Label”.
Se decoreaza dupa plac.

Friptura de miel „Piraus”

Ingrediente:
• cotlet de miel – 1 Kg
• Marinol Lamb de la
Lay Condimente – 40-60g

MOD DE PREPARARE
Cotletul de miel se taie in bucati de câte 2,5 cm care se ung cu Marinol Lamb.
Se pregatesc pe gratar.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...