Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu peste 50 % Export, Marchand face performanta la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Dupa ce a terminat anul 2015 cu un Volum al afacerilor in crestere, compania Marchand, producatoare de Membrane naturale pentru fabricarea produselor din Carne, isi expune oferta la IFFA 2016, eveniment expozitional care si-a deschis portile azi, la Frankfurt.

 

Prezent la standul din hala 4, domnul Paul Iulius Predusel, Executiv Manager al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne ca, la aceasta editie, obiectivul principal este acela de consolidare a prezentei pe pietele externe.

 

Domnia sa a adaugat:

„Suntem mandri de faptul ca, din totalul afacerilor noastre, mai mult de 50 % il reprezinta operatiunile externe, exportand atat pe piete din Europa, cat si pe cele din Asia. In Uniunea Europeana exportam pentru parteneri din Franta, Spania, Polonia, Bulgaria etc., dar vreau sa evidentiez afacerile noastre din Germania, afaceri care, iata, in primele luni ale anului 2016 si-au dublat volumul, gratie, ata calitatii produselor noastre, cat si, in egala masura, promptitudinii cu care ne nonoram comenzile si scaderea costurilor de logistica, prin utilizarea propriului parc Auto.” (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...