Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu peste 50 % Export, Marchand face performanta la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Dupa ce a terminat anul 2015 cu un Volum al afacerilor in crestere, compania Marchand, producatoare de Membrane naturale pentru fabricarea produselor din Carne, isi expune oferta la IFFA 2016, eveniment expozitional care si-a deschis portile azi, la Frankfurt.

 

Prezent la standul din hala 4, domnul Paul Iulius Predusel, Executiv Manager al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne ca, la aceasta editie, obiectivul principal este acela de consolidare a prezentei pe pietele externe.

 

Domnia sa a adaugat:

„Suntem mandri de faptul ca, din totalul afacerilor noastre, mai mult de 50 % il reprezinta operatiunile externe, exportand atat pe piete din Europa, cat si pe cele din Asia. In Uniunea Europeana exportam pentru parteneri din Franta, Spania, Polonia, Bulgaria etc., dar vreau sa evidentiez afacerile noastre din Germania, afaceri care, iata, in primele luni ale anului 2016 si-au dublat volumul, gratie, ata calitatii produselor noastre, cat si, in egala masura, promptitudinii cu care ne nonoram comenzile si scaderea costurilor de logistica, prin utilizarea propriului parc Auto.” (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...