Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cu peste 50 % Export, Marchand face performanta la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Dupa ce a terminat anul 2015 cu un Volum al afacerilor in crestere, compania Marchand, producatoare de Membrane naturale pentru fabricarea produselor din Carne, isi expune oferta la IFFA 2016, eveniment expozitional care si-a deschis portile azi, la Frankfurt.

 

Prezent la standul din hala 4, domnul Paul Iulius Predusel, Executiv Manager al companiei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne ca, la aceasta editie, obiectivul principal este acela de consolidare a prezentei pe pietele externe.

 

Domnia sa a adaugat:

„Suntem mandri de faptul ca, din totalul afacerilor noastre, mai mult de 50 % il reprezinta operatiunile externe, exportand atat pe piete din Europa, cat si pe cele din Asia. In Uniunea Europeana exportam pentru parteneri din Franta, Spania, Polonia, Bulgaria etc., dar vreau sa evidentiez afacerile noastre din Germania, afaceri care, iata, in primele luni ale anului 2016 si-au dublat volumul, gratie, ata calitatii produselor noastre, cat si, in egala masura, promptitudinii cu care ne nonoram comenzile si scaderea costurilor de logistica, prin utilizarea propriului parc Auto.” (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...