Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Curcanii, neprofitabili in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Seful celui mai cunoscut producator avicol, care furnizeaza curcani pe piata britanica, Bernard Matthews, s-a retras de la conducerea companiei pe care a fondat-o in 1950. Decizia a fost luata dupa ce producatorul a inregistrat pierderi pentru al doilea an consecutiv.

Pierderile inregistrate la nivelul anului 2008 se ridica la peste 4,9 milioane de euro. Comparativ cu rezultatele din 2007, cand gripa aviara a lovit efectivele de pasari ale producatorului britanic, afacerile au mers mai bine anul trecut, transmite Times.

In urma cu cinci ani, circa 21 de milioane de curcani erau comercializati pe piata britanica, numarul acestora scazand la aproape 15 milioane anul acesta. Valoarea vanzarilor de carne de curcan si a produselor preparate din aceasta se ridica, in Marea Britanie, la 139,5 milioane de euro la finele lui 2008.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...