Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Curcanii, neprofitabili in marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Seful celui mai cunoscut producator avicol, care furnizeaza curcani pe piata britanica, Bernard Matthews, s-a retras de la conducerea companiei pe care a fondat-o in 1950. Decizia a fost luata dupa ce producatorul a inregistrat pierderi pentru al doilea an consecutiv.

Pierderile inregistrate la nivelul anului 2008 se ridica la peste 4,9 milioane de euro. Comparativ cu rezultatele din 2007, cand gripa aviara a lovit efectivele de pasari ale producatorului britanic, afacerile au mers mai bine anul trecut, transmite Times.

In urma cu cinci ani, circa 21 de milioane de curcani erau comercializati pe piata britanica, numarul acestora scazand la aproape 15 milioane anul acesta. Valoarea vanzarilor de carne de curcan si a produselor preparate din aceasta se ridica, in Marea Britanie, la 139,5 milioane de euro la finele lui 2008.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...