Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cursuri autorizate de Analiză Cost-Beneficiu

Autor: Meat MIlkmarți, 8 septembrie, 2015

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza in perioada 21 – 23 septembrie 2015 cursul de specializare profesionala ANALIZA COST – BENEFICIU, la sediul sau din Bucuresti.

 

Cursul Analiza cost-beneficiu este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intocmi, verifica sau a utiliza o analiza cost beneficiu pentru luarea unei decizii de finantare a unei investitii.

 

Grup tinta: 

 

Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor; persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost-Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.

 

La finalul cursului, participantii vor putea dezvolta o Analiza Cost – Beneficiu, datorita unei mai bune perspective asupra intregului proces de elaborare pe care o vor dobandi in cadrul cursului.

 

Tematica: 

 

Cadrul legislativ de referinta (Normele legislative nationale si europene)

Etapele realizarii Analizei Cost-Beneficiu 

Analiza Cost-Beneficiu financiara (Obiectivele si scopul analizei, Calcularea fluxurilor financiare,* Tarife si capacitatea de plata a utilizatorilor, Analiza profitabilitatii,Sustenabilitatea financiara)

Analiza Cost-Beneficiu economica (Obiectivele si scopul analizei, Corectii fiscale si conversia preturilor, Integrarea externalitatilor)

Analiza de senzitivitate

Analiza de risc

Aplicatii practice cu coordonarea lectorului

Metoda incrementala (Calcularea fluxurilor financiare, Indicatorii financiari)

Concluzii finale

 

Indagra 2018: Air Liquide România își prezintă noutățile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 noiembrie 2018

Și în acest an, Air Liquide România este prezentă la standurile târgului Indagra, propunând companiilor din Industria alimentară românească, și nu numai, oferta specializată de gaz industrial.   Miza acestui an este Aligal, un gaz industrial conceput special pentru procesatorii din domeniu.   Air Liquide Romania...

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...