Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cursuri de formare pentru auditori ai sistemului de management al sigurantei alimentului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui anut, Organismul de certificare Simtex din Bucuresti organizeaza, in perioada 20-24 iunie, cursuri de formare de auditori ai Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului in conformitate cu standardul international SR EN ISO 22000:2005 (HACCP).

Cursurile isi propun sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul sigurantei alimentului.

In cadrul acestora va fi prezentat sistemul de igiena al unei organizatii care produce alimente (Codex Alimentarius). Programul cursurilor mai include studii de caz, un exercitiu practic de audit combinat la fata locului si un test final de absolvire.

Cursantii pot opta pentru una dintre cele trei variante de curs: „principii de igiena alimentara si SR EN ISO 22000 ” (cu durata de 3 zile), „auditor intern in sistemul HACCP – SR EN ISO 22000” (cu durata de 5 zile) sau „auditor intern pentru Sistemul de Management Integrat Calitate si Siguranta Alimentului – ISO 9001 si ISO 2200” (cu durata de 5 zile).

Pretul variaza, in functie de durata cursului, de la 150 euro (varianta 3 zile) la 250 de euro(varianta 5 zile).

Cursurile vor avea loc la Centrul de Training din str. Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, Bucuresti, intre orele 9.00-16.00. si vor fi sustinute de lectorul ing. Victor Greceanu, QMS Lead Auditor, certificat IRCA.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...