Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cursuri de management în domeniul siguranței alimentare

Autor: Meat MIlkluni, 14 aprilie, 2014

(Comunicat) TOP QUALITY MANAGEMENT furnizor autorizat ANC pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE – cod COR 242321 organizat la Bucuresti, in 25, 26, 27 aprilie 2014.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) iar certificatul eliberat la absolvirea examenului este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Obiective:

Cursul este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar responsabile cu siguranta alimentara, fiind absolut necesar daca doriti sa implementati referentialul ISO 22000, intrucat va pregateste, atat din punct de vedere teoretic dar mai ales practic, in vederea indeplinirii corecte a cerintelor si normelor impuse prin acesta.

Astfel veti putea aplica, la sfarsitul cursului, toate cunostintele acumulate facand astfel primul pas in vederea certificarii ISO 22000. Implementarea si certificarea unui astfel de sistem de management al sigurantei alimentare nu va poate aduce decat beneficii intrucat veti putea garanta calitatea ridicata a produselor Dumneavostra.

 

Cursul isi propune sa aduca informatii utile cu privire la:

– politici pentru siguranta alimentului;

– competenta, instruirea, constientizarea personalului;

– planificarea activitatilor;

– controlul realizarii produselor;

– sistemul de management: verificare, validare, imbunatatire.

Competente dobandite:

– comunicarea privind siguranta alimentului;

– stabilirea politicii referitoare la siguranta alimentului;

– instruirea personalului implicat in siguranta alimentului;

– planificarea activitatilor necesare realizarii de produse sigure;

– tratarea neconformitatilor si produselor potential nesigure;

– validarea sistemului de management al sigurantei alimentelor;

– verificarea sistemului de management al sigurantei alimentelor;

– imbunatatirea sistemului de management al sigurantei alimentelor.

 

E-mail : office@cursuriautorizate.ro

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...