Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Cursuri de pregătire pentru funcția de Manager de Proiect

Autor: meatmilkmarți, 6 iunie, 2017

(Comunicat) Cursul practic intensiv “Manager Proiect” autorizat ANC si TUV Thuringen e.V. Germania, este organizat de Top Quality Management in perioada 08 – 10 IUNIE 2017, la Bucuresti – www.cursuriautorizate.ro.

 

Programul de formare are un pronuntat caracter practic, 80% din durata fiind alocata exercitiilor practice si 20% prezentarilor teoretice. In timpul cursului veti lucra individual sau in echipe la un proiect propriu.

 

Inca de la inceputul programului, veti alege o idee de proiect pe care o veti dezvolta si o veti transforma intr-un proiect, alaturi de Daniela Nicolau, profesionist de elita si excelent trainer.

Proiectul va constitui proba practica la examenului sustinut in vederea certificarii ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si TUV Thuringen e.V. Germania.

 

Competente dobandite de absolventii cursului:

 

1 Stabilirea scopului proiectului

2 Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului

3 Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului

4 Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect

5 Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect

6 Managementul riscurilor

7 Managementul echipei de proiect

8 Managementul comunicarii în cadrul proiectului

9 Managementul calitatii proiectului

 

Pretul cursului este de 600 lei (scutit de TVA) si include prestatia lectorului, suport de curs tiparit, materiale de lucru, pauze de cafea. Evaluarea cu comisia de specialitate din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari, in suma de 70 lei (scutit TVA) se achita separat numai de persoanele care doresc sa obtina Certificat de Absovire. Absolventii cursului MANAGER PROIECT vor putea obtine, la cerere si pentru o taxa suplimentara, certificarea de personal acordata de catre TUV THURINGEN e.V. Germania, fara alte teste suplimentare.

 

Se vinde Stația de incubare Carei
Autor: Meat MIlk  /   marți, 19 iulie 2016

CITR SPRL in calitate de lichidator judiciar al societatii Drosera Srl, detine in portofoliu un activ functional denumit Statie de incubare Carei, pe care il scoate la vanzare.   Prezentarea Activului   Imobilul este amplasat la periferia oraşului Carei în zona industrială, în vecinatatea străzii Cuza Voda și se...

Curs autorizat în domeniul ISO 9001:2015
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 15 iulie 2016

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII ISO 9001:2015, autorizat la nivel national de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si international de Institutul american IIA Global (The Institute of Internal Auditors)....