Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Curtea de conturi a ue considera ca romania a fost „ineficace” in 2008 la controlul subventiilor pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Curtea de Conturi a Uniunii Europene califica drept „ineficace”, in cazul Romaniei, procedurile si controalele administrative destinate asigurarii corectitudinii acordarii de subventii pentru agricultura de la bugetul comunitar in 2008 in cadrul sistemului de plati pe suprafata.

Raportul publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene arata ca autoritatile romane competente au primit cereri de plata a fondurilor europene depuse de o persoana fizica sau de o municipalitate pentru terenuri pe care alte entitati desfasoara in realitate activitati agricole. Totodata, agentiile locale de plati pentru agricultura au realizat 64.000 de corectii aduse cererilor de plata fara aplicarea de sanctiuni, iar 5.500 de fermieri au beneficiat de plati duble sau excedentare.

Romania a beneficiat anul trecut de 421 milioane euro de la bugetul UE in cadrul Sistemului de plati unice pe suprafata (SPUS), din bugetul total de 2,974 miliarde euro alocat acestui program, finantat din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...